Для дорослих дітей

Коли зірки починають свою кар'єру в дуже ніжному віці, це незвичайне і дивне, щоб побачити їх зростання. Деякі зміни так багато, що не можна сказати, чи потворна качка виросла в красиву лебідку або навпаки - красиве захоплення в стрілку. Давайте подивимося, як зросли золоті діти Голлівуду.

Miley Cyrus, один раз милий і чарівно посміхається істота, тепер регулярно забуває покласти на спідницю і виконує в нічних клубах.

Lindsay Lohan, один раз чарівна дівчина - нічого не сказати, краще ніколи не стати дорослим.

Бритні Списки почали в образі хорошої дівчини, і закінчували всі насильницькі п'яні, поголені голови і скандальний танець у розкривному костюмі з целюлітом.

Ашлі Тісдейл, принаймні, навчився плаття. Спочатку було досить весело!

Крістіна Агилера вирушила з «дівчині з наступної вулиці» до гламурної ретро-копії, але на цьому довгому шляху вдалося виростити зайві кілограми.

Демі Ловато виросла різко з неї Дісней штани. Її прихильники були шоковані, щоб дізнатися, що юна зірка проходить лікування "емоційно-психологічні проблеми, в тому числі самоарм".

Емма Робертс раптом перетворився з великої устої дитини в чарівну леді.

Hayden Panettiere є настільки невеликим і милим, що вона повинна працювати важко довести до виробників, які вона була здатна серйозних драматичних ролей.

Він був важким для Hilary Duff до частини з зображенням Lizzie McGuire, але вона зуміла каналувати її популярність в поле музики.

За даними Рахелю Вудса, вона не мала нормального дитинства. І в юності, теж, спасибі Богу. «У чотири роки я був знайомства Марілін Мансон, я жив більше, ніж я міг в п'ятдесят життя», - сказав Рахель.

р.

Мар Худгени ще не змогли повторити успіх своїх ранніх фільмів: в «забороненому прийомі» занадто багато парі виконано на формах і мінімумі одягу, які явно не є способом серйозної акторки.

Зак Ефрон виріс з своїх дитячих серіалів і став справжнім драматичним актором.

Селена Гомес не переповсила її столяр, що росте, не поганих звичок і скандалів, ані втрати популярності. Дуже щаслива дівчина!

Анна-Софія Дорогі друзі, друзі, друзі, друзі, друзі!

Ніа Кірус не має причин турбуватися про зростання. Якщо вона любить, що на одинадцять, вона не страшна.

Фото з GettyImage