Прямі дизайнери

Кожен знає, що більшість чоловічих дизайнерів гей. Вони знають, що жінка хоче, вони більш креативні і талановиті в усьому, пов'язані з модою і красою, а більшість традиційних чоловіків байдужі до мистецтва і дизайну. Відомий путур'єр Том Форд, який був у відносинах з його хлопцем Річардом Баклі протягом багатьох років, також розглядає геї кращих митців в галузі моди.

Ви бачите, відсутність сексуальної привабливості жінок, що дозволяє їм підключати фізичну красуню з «сулом і особистістю». Я думаю, що я відокремлю фізичну від духовного. Мій бізнес - це зробити чоловіка або жінку красивим, я працюю з моделлю під час фітингу і об'єктиви до точки, що вони стають об'єктами. Що я модель, що я форма, що я скульптура. Але я впевнений, що я роблю їх фізично красивими, їх душа, їх особистість, їх характер щось окреме. Це чудово, коли є поєднання однієї та іншої – тоді ви отримаєте справжню красу. Деякі люди фізично красиві, але абсолютно нездужання як фізичні особи, тому вони не красиві. Я відокремлю один від інших... Ось чому я думаю, що гей люди є кращими модними дизайнерами.

Але в океані талановитих чоловіків, які люблять чоловіків, є невеликий острів тих, хто не тільки письмово їх ім'я в історії моди, але і віддає перевагу жінкам.

Культуристка модного дизайнера Tommy Hilfiger, який є одним з чотирьох найвідоміших і присуджених дизайнерів в Америці, щасливо одружений з Di Ocleppo. У 2009 році пара мала сина Себастьяна. Він є п'ятою дитиною дизайнера, чотири інші з першого шлюбу.

Tommy Hilfiger з дружиною Di Ocleppo
доб.

р.

р.

Tommy Hilfiger з першою дружиною Susie і дочкою Ellie
р.

Зв'язок між Роберто Каваллі і Євою Дюрингер не обмежується сімейними вечерями і вихідніми в природі. Єва є супутником і бізнес-партнером Cavalli, вона бере активну участь у створенні модних колекцій і, звичайно, діє як його миша.

Про нетрадиційну спрямованість дизайнера, яка виникла в 2008 році, не викликала бурю занурення з Каваллі, і було досить спокійно.

Я дуже емоційна людина. Я можу торкнутися, коли я дивлюсь, слухаю музику, або подивитися беззахисну тварину, і я ніколи не вірю іншим чоловікам не. У серці все це любов. Я ніколи не був гомосексуальним і не може бути. Більш ніж все, я люблю доторкнутися до ніжної шкіри жінки. Жінка не повинна роздягати мене в серці.

1990Р. 2199Р.

Американський дизайнер Ralph Lauren і його дружина Ricky Anne скоро відсвяткуватиме золото весілля – пара одружена в 1964 році. І зустрілися шість місяців раніше в офісі офтальмолога, де Рицький працював адміністратором. «Ральф став кращим другом», – розповідає про дружину дизайнера, «я моя головна підтримка». Я завжди був дуже комфортним з ним. Крім того, він постійно лікував своїх батьків. У пара є два діти, син Давид і дочка Дилан. У червні дівчина одружилася, а дизайн її весільної сукні, звичайно, був зроблений батькоом Ральфом.

Ральф Лорен з дружиною Рицький і сини Андрієм і Давидом
121780

Оскар де ла Renta був одружений двічі. Його перший шлюб з франчайзингом де Ланглад завершився невдало, хоча завдяки дружині дизайнер придбав корисні зв'язки і знайомства. У 1989 році де ла Проката одружився з аристократом Аннеттом, з яким він живе в цей день. Оскар де ла Renta завжди користується успіхом з жінками, а його чоловічий шарм відігравав важливу роль у розвитку своєї кар'єри. Дизайнер чітко знає, що жінка хоче, і це не дивно, що це в своїх сукнях, які починаються зірки на килимі. У світлих колах є навіть така ловка фраза «для Оскарів ми одягаємо з Оскарів».

Ми ніколи не чули про християнську лакройку без дружини Франсу. Відповідав дизайнеру впевненість у таланті. У маленькому кафе відбулася доляльна зустріч, яка перетворила життя молодих людей. Француз був не тільки дружиною Лакройса, вона була його другом, супутником і, звичайно, його миша. Незважаючи на те, що вона не працює в модному будинку Крістіан Лакройкс, жінка допомагає чоловікові при підготовці колекції і може правильно розглянути успіх дизайнера і його заслуги.

800463,00 гривня

Сир Павло Сміт також воліє жінок до чоловіків. Дизайнер моди був одружений в Pauline Denyer протягом багатьох років, хто, незалежно від того, як він банальний, він звучить, є його мишею по всій своїй кар'єрі. Паулін не бере участі в роботі свого чоловіка, але завдяки їй Сміт вдалося підняти необхідну кількість грошей, щоб відкрити власний дизайнерський магазин у 1970 році.

Відомий японський авангардний дизайнер Yoji Yamamoto не одружений в даний момент, але відомий тим, що модний художник ще мав дружину – мати трьох дітей. Ямамото не любить говорити про своє особисте життя і є думка, що «менш відомо про нього, краще». І ми знаємо, що в один раз дизайнер зустрівся з колегою японською Rei Kawakubo.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное