Ювелірні вироби

Дизайнери не можуть обійтися без мусу. Без тих красивих людей, які надихають їм нові красиві наряди. Жінка (або чоловіка), яка змушує інших бажаючих вести той же спосіб життя, як її можна вважати мишею, говорить Якобс.
Дизайнери малюють натхнення і надихають красивими людьми, з власним індивідуальним стилем, яскравими і неповторними. Однак рідко буває, що один змій затримується надовго. Я пропоную вам дивитися на поточних музеях відомих мутарів.

Карл Лагерфельд і Хрещення Гібіконі.

The Baptist дійсно надихає Carl. Молодий протеґе хрепист Гіабніконі є предметом контроверсії, рефлексії, качка і заздрості. Румор має те, що він є любов'ю старої путурієнти, і сам Лагерфельд припускає, що він бачить себе молодим в Батисті.
Він дуже схожий на мене, коли він був молодий. Може бути, він трохи недоторканий. Але я більш скромний. До речі, тут Лагерфельд в юності:

Цікаво, як Хрещення не втомився від Lagerfeld, оскільки Карл використовує його майже всюди. Я сподіваюся, що це не вічна любов.

Jabiconi є чоловічою версією бразильського супермодель Gisele Bundchen. Вони мають багато спільного: вони мають струнку і спортивні тіла, які добре виглядають в одязі і так само, як добре без них.

Марк Якобс і Софія Копола.

У майже кожен інтерв'ю Марка Якобса згадується Софія як «солода, чарівна і красива» і назвав її «яскрава фея». Марк названий мішок на честь, і є дуже мало людей, які роблять.

Вони були настільки дружніми, що один раз прийшов в лінійку речей Louis Vuitton, створених Софія у співпраці з Марком.

На додаток Софія привабила свого відомого батька до рекламної кампанії бренду LV.

Зараз Софія і Марк живе в різних містах, їх зв'язок знизився, але це навряд чи, що Якобс обдурив на своїй музиці і подругі.
Зразок молодої сучасної жінки, що я думаю, коли я дизайн. У одязі, який Марк створює сьогодні, легко уявити Софія, яка називається королевою казамального стилю. Марк підходить для простих, елегантних, дорогих речей.

Віктор Хорсінг і Роф Снорен і Тільда Свінтон.

Коли ми вперше побачили Tilda, ми її знали. Не можна використовувати його – Тільда дійсно відіграла важливу роль у творчому процесі. Ми створили колекцію як притоки до своєї живої особистості, незвичайної краси і бачення нашої роботи. Про важливість вірності собі і вашої думки. Вона писала себе і ми були приємно здивовані, як він вийшов. Один з своїх колекцій (FW 2003) Віктор Хорсінг і Рольф Снорен, зроблені на честь Тільди. Всі моделі, починаючи з Raquel Zimmerman і закінчуючи Mariacarla Boscona, ходив коток з червоною шерстю і білою шкірою - точно так само, як Swinton. Тильда відкрив шоу. Мар Мауер навіть назвав шоу "Тільда Парад".

Нерідко Віктор і Ролф втілюють мрії Тільди у своїх колекціях:
Одного разу я настоював в саду, і він сліпив на мене, що мені потрібні штани з колінними колодками. Вони зробили їх в наступну колекцію. Тим не менш, вони все ще омив мене гоночний костюм, який я бег і бег.

Але Тільда рідко з'являється в нарядах Віктора та Рольфа. Навіть як миша цього талановитого дизайну дуету, Свінтон не втратив свою особистість, важливість якого вона оголосила на шоу в 2003 році. Тільда обирає лише те, що вона любить від початку до кінця, а не те, що Віктор і Рофл створюють під натхненням Тільди.

591289

У нашому серці завжди є унікальна жінка. Більше про інтимність – Tilda Swinton є настільки розумним і безкоштовним, що це іноді навіть рубці. Вона є втіленням людини, яку ми хочемо бачити наш одяг, людина, яка створює власні правила життя.

Джон Galliano і Carly Kloss.

Від того часу Джон помітив Карлі, він ніколи не забув її. В рамках проекту «Креативний Діор» та Іван Галяно.

І, звичайно, беруть участь в рекламних кампаніях обох брендів.
Вона хамелін! Перед камерою вона стає абсолютно різною особою.

У Carly Kloss лежить той же пристрасний погляд на широку відкриту око, так як був молодий лорен Bacall.

З John sacked, Також загубили декілька контрактів, які чітко порушують через її майбутнє. Новий дизайнер – новий мікс. Але це малоймовірно, що Carly був занадто скинутим, тому що це не просто Джон, який любить її. Висновок цього є величезна кількість дизайнерів, які хотіли бачити її обличчя свого бренду.

Riccardo Tisci і Mariacarla Boscono.

Довгий друзі Mariacarla і Ricardo зустрілися, коли Боскон прийшов з Африки. Він був поворотним пунктом для обох з них. Маріякарла допомогла йому пересунути її модель друзів, щоб взяти участь у першому шоу. А коли Тишій очолював З огляду на те, що вона стала головним захопленням і героїнем рекламних кампаній.

У Нью-Йорку ми ніколи не підемо до наймодніших місць. Ricardo і я завжди їду до місця, де грають хіп-хоп. Це його прохолода. Маріякарла Боскон.

Мар'якарла бере участь у всіх скринінгах З огляду будинку, а також часто знімається для рекламних кампаній бренду.

Габаритний зображення

Маріякарла – втілення моєї жінки. Я люблю сім'ю. Ми вже давно знайомі, і тепер любимо любов. Ми подорожуємо разом, ми робимо багато речей. Я мій охоронець ангел.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное