Карлі Клос.

вона вже 18 років, і вона вже 4 років в рейтингу моделей авторських моделей сайту.com і є одним з кращих моделей 2000-х відповідно до Vogue. У 2008 році стала відкриттям року, а у 2009 році – обличчям року. вона американка, і її назва має один корінь з ім'ям відомого путур'я – Карла Лагерфельда. Назва цієї моделі, мусульмани John Galliano Carly Kloss.

Карлі Клос.

балет.

Карлі Клос мріяв стати балериною, але один день все змінилося.
Я люблю танцювати балет. Особливо з моєї три сестри, які я люблю так багато.
Карлі навіть має балетну фотосесію.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

До балету також відмовляється грація і вміння ходити на катанку Карлі:
Перед тим як потрапити на подіум, я витрачав 6 років, що робить балет дуже інтенсивно – це не було. Тренінг ставить мені відчуття балансу і впевненості, що потрібно для трюків і поворотів у високих підборах на подіумі.
Кар'єра.

Вона хамелін! Перед камерою вона стає абсолютно різною особою. Джон Галяно.

Початок кар’єри в 2007 році. Carly відомий як школярка-supermodel. A підліток supermodel. Carly є ще filming для підліток vogue.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Але в своєму портфоліо величезна кількість фотосесій, опублікованих в більш серйозних виданнях.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Як і чохли, на які з'являється Carly і частіше.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Говорячи про падіння.
Я поїхав і впав. Найкраще робити в такому випадку посміхатися. Сміхайте на себе, підняйте голову високою, поширте плечі і фокусуйте на шоу. Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Модна промисловість створює ілюзії. Вона виходить з неймовірним одягом, через який вона показує нам цей прекрасний фантастичний життя, що всі мрії. Але працювати там дуже важко. Не так легко, чарівно і просто, як вони можуть подумати.
Багато рекламних кампаній Carly також є великим плюсом для своєї кар'єри.
Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос. Р

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі є рідкісним балансом краси і особистості. Олександр Ван.
Показати.

Карлі Клос.

Найскладніші шоу для мене є ті Олександр Маккоролеви. Від взуття, волосся і макіяжу, щоб стежити себе шоу. Незважаючи на труднощі, я дуже люблю ці шоу. Не можна зробити шоу як його! 3610Р. 4200Р.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос. р.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

1990Р. 2199Р.

На шоу Маккорона я зносила довга червона сукня. Я пам'ятаю про мій хід. До того, як я пішов на подіум, я попросив Лі (Alexander Lee McQueen) що я повинен зробити і він сказав мені фразу я ніколи не забуде. Так він дивився мене в око і сказав: "Краля, я не подбаю, якщо ви падають, просто пам'ятаю вам власну цю сукню!" Не плаття. Карлі Клос.

Карлі Клос. р.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос. р.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос. Р

Відчуйте, що ви шукаєте! Коли ви впевнені в собі, інші дивляться на вас з різними очима, як ніби ви світиться. Ви прогуляєтеся дуже по-різному, по-різному, і все навколо вас стає казково красивим – і неважливо, що ви ходите на катанні на діорській шоу або просто на вулиці!
Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос. р.

Карлі Клос. р.

Карлі Клос.

Про мене.

Карлі Клос.

Дуже цікава людина. Наприклад, під час зйомок для підлітків Vogue, коли була перерва, вона запропонувала манікюр і педикюр, до якого Карлі відповів: «Чи не зайдемо до парку і зробіть снігові ангели!» У той же час, підліток Vogue каже нам, вона була читання Fitzgerald The Great Getsby, тому Carly був також модель читання!

Карлі Клос. Р

Крім того, Kloss компасіонат. З радістю допомагає жертвам стихійних лих.

Карлі Клос.

718650 р.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Я звичайний Midwestern дівчина. Я досить високий (183 см). Я не хочу бути на власній Я не готовий до цього. Що говорить про себе Карлі. У місті Карлі був великий сюрприз, ніхто не міг звикнути до Kloss стати супермоделлю. А тепер вона каже, що воскресливе кішки «Ой мій Бог, вона супермоделлю!» - це те, що минуле. Тепер вона просто Карлі.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

4381.0286

Це також дивно, як цей глянець не росте в ширину. Враховуючи, що вона ніколи не відмовляється від їжі і любить випічку. Вона навіть подарувала своїм бісквітам Олександру Вану.

Карлі Клос.

Я дуже люблю випікати. У мене є квартира в Нью-Йорку. Одна з перших речей, які вийшли на кухні міксером.
Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос. , Україна

3610Р. 4200Р.

Карлі Клос.

Карлі Клос. Габаритний зображення

Як тривати, як це може звучати, я відчуваю, що я приймаю найкращий світ. Що Carly сказав про життя моделі та підлітка. Від життя підлітка вона бере силу, позитивне ставлення, натхнення. З життя моделі - краса засвоюється її життям.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

423362.

475817

Карлі Клос.

697204 км

Карлі Клос.

Карлі Клос. Р

В житті, одягнені сукні досить просто. Якщо ви подумали, що зіткнетеся з кіптявою Аббі-Лі, то ви не помилилися. Її стиль можна описати більш як «показаний».

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

Карлі Клос.

І нарешті! Пошук автографа автомобіля.

Карлі Клос. р.

Фото з задньої та скринінгів: Український