Рокер Філософія

Використання андрогінного як естетичної категорії і глибокого творчого значення в музиці почалася в 70-ті роки під час скеля. Однак андрогінний вигляд був потім тільки деталь, доповнення до театральних ефектів, суміш музичних стилів. Заключний дотик, щоб говорити. І використовувався реальними «мостерами» гламового скеля в хорошому розумінні слова.

Не обходити цей стиль, легендарний лідер «королеви» Фредді Меркурій, який одягався в андрогінний спосіб.

Відомий експериментатор в галузі своєї роботи, Девід Лукі, не міг пропустити цей тренд.

доб.

до 1 2 3 4 5+

Хоча Bowie не потрібно вдатися до різних речей, таких як макіяж, щоб створити жіночний образ. Коли я був молодий.

Головною андрогінною особливістю лідера T. Rex Mark Bolan, звичайно, була пишна волосся.

Ще одна людина на цьому списку шотландська співачка Анані Леннокс.

Ще більше, ніж його колеги пішли засновником напрямку індустріального генезу П. Орхе. Помічено глибокими переконаннями про те, що теорія сексуальної еволюції, Genesis зробив сам жіночий братський імплантат.

Що він був...

І це те, що сталося.

Сучасні скелясті, які цікавляться андрогінним зовнішнім виглядом. Брайан Молко, наприклад, не входить до його ролі.

Sean Brennan є символом всіх часів.

р.

На мій погляд, цей образ був дуже успішним вибором для соліста групи «Токіо Готель» Білла Каулця. Він був органічно, і я думаю, що його зовнішній вигляд зробив багато популярності його гурту.

Kaulitz зберігає як жіночі, так і чоловічі риси.

р.

618690

р.

І члени німецького гурту Cinema Bizarre вирішили втілювати ірогінні зображення всієї команди.

доб.

Херсон

Але тут цікава деталь. Якщо в Європі використовуються ірогинні образи тільки як доповнення або позачерговий експеримент, в Японії, андрогіні і вплив гламового скеля в цілому призвело до появи в 80-ті напрямку візуального Кеї, який базується на зовнішній ірогий, що відображає естетичні ідеали японських музикантів. Дуже відрізняється від європейського прояву.

Наприклад, група Dir en Grey.

р.

р.

Але Nightmare знайомився з роботою завдяки аніме Death Note, один з кращих, на мій погляд, в всій історії існування цього стилю в Японії. «Нічмаре» – письменники-музики. І це стало цікавим - що таке група? фотографії були шокуючі. Але тільки спочатку. Поступово ви розумієте, що цей погляд дійсно має естетичне значення, а не примітивне бажання привернути увагу. Костюми і макіяж смакують.

Що робить візуальний Kei відрізняється від гламового скеля? З`ясуйте, хто жінка і чоловік!

доб.

Але більшість з усіх, що я був захоплений унікальним в кожному сенсі колективу «Маліса Мозер» (необхідно згортається). Хлопці продемонструють тільки той самий арт - стиль, смак, естетика і краса, а музичні композиції містять елементи класики, готики і скелі. Вибір зображень для певного альбому вже короткий огляд змісту. Кожен учасник змінює жіночий і чоловічий вигляд, не зупиняючись на одному. Вони навіть мають етнічні вигляди, які важко виявити, не кажучи вже про те, що з них є які!

1 999 р.

р.

Фото: sodahead.com, flickr.com, photobucket.com, blogimg. свінгери

Категории

Смотрите также

Новое и интересное