Сэр Джеймс Бонд

Ви думаєте, Джеймс Бонд - 80 років? Я не можу. Такі чоловіки, апріорі, не вік, але стають життєрадісними і кращими - як гарне вино з відомої казки. Це поєднання відваги, талантів, міцності, зовнішньої сексуальності та внутрішнього шарму - це рідкість у світовому кіно. Таким чином, без сумнівів, Sean Connery можна назвати справжнім діамантом на кіно Олімпі, який, alas або неприпустимо, не може бути підроблений.

Але що ми знаємо про нього, крім того, він "збережив свою величність" і все ще служить, до речі? Ось деякі цікаві факти від життя Сіра Коннерія, Морська коннерія.

1,1 км Народився у найбіднішій родині, батько був водієм вантажівки та матір’ю. З цієї причини він почав працювати у віці 9.
(доб. 404)

2,2 км Він випав з школи на 13, потім пішов до ВМС, де він отримав татуювання: "Скотланд назавжди" і "Мама і Дад".

Його освіта залишалася незакінченою вторинною. Але, як ви можете бачити, удачі вдається зробити коронку для внутрішнього ядра і таланту, а не для картки з позначками.

3. У Від своєї молоді він серйозно ставився до спорту: футбол (відтепер з Манчестера United club), плавання, теніс, шахи, а також бодібілдингу.
У 1953 році він навіть зайняв 3-е місце у конкурсі «Мр. Всесвіт».

р.

р.

Тексти пісень, а це означає: І я люблю гольф все моє життя. Не день пішов без Коннері, що показується на поле для гольфу.
р.

Нам приємно!

4. У Перед тим як стати актором, навіть модель, красива модель:

р.

5. Умань У віці від 21, він почав втратити своє волосся, тому він зірвав в Бондіан з підкладками на голові. Це не позбавило його непристойного звернення, особливо для жінок.

р.

6. Жнівень Іан Фламінг був проти призначення Коннері за роль Бонда, бо він вважав його самим непристойним кандидатом за роль, але згодом він назвав його «найкращим Бонд».

542690

7. Висота 189 см.

8 Sean Connery є великим пивом.

9. Навігація Він написав книгу спогадів, будучи Scotsman, і говорить з шотландським акцентом, наприклад, "Я ніколи не був гордим і тихим, школа сьогодні."
р.

10. Я взяв уроки танців на 11 років.

11. Його улюблений Бонд фільм Від Росії з любов'ю.

12. Він зацарював у 1999 році.

13.00 р. Зіграв Вронський в Анни Кареніна в 1961 році.

950362.

14. Дві роки тому Sean Connery стала обличчям Луї Вітон.

15.00 р. Своїм друзям Фонду Шотландія щорічно проводить благодійну модну шоу «Дресований до Кільца» в Нью-Йорку. Це шоу приваблює багатьох знаменитостей і відомих дизайнерів. Деякі створюють наряди в шотландському стилі, другий з великим бажанням продемонструвати їх публіці.

Р

16.00 р. Я завжди був оточений найпривабливіших жінок.

(КМ)

Габаритний зображення

Він був одружений тільки двічі і не бачив в інтригу. З дружиною Діана Сіне Коннері жив 11 років, в цьому шлюбі був народився тільки син Ясон.

Michelin Rockbrune, французька жінка, одружений в 1975 і з нею в цей день.

17.00 р. Він оголосив у 2003 році, що він не повернеться до Шотландії, поки він не був незалежним. Зараз живе в Багамах.

18 років На щастя намагалася відрахувати всі свої фільми, але залишив ідею.

19.00 р. У 1989 році став найстарішим актором, який отримав звання секс-символу у віці 59 років. І через 10 років він отримав звання sexiest людина 20 століття. Він дуже скептик таких назв.

Я думаю, що він щасливий.