Егорт чоловіків

Пророки. Сьогодні Я хочу розповісти про крокок (або майстер) з фото і його хлопців. Артур Ельгорт є автором, мабуть, найбільш незвичайної фотографії Лінда Евонгеліста (який вона ніколи не була в будь-якій точці), можливо, sexiest постріл Kate Mos (що обов'язково), і, можливо, самий несподіваний постріл Bridget Bardot (на жаль, це те, що подобається це). І Христос Турлінгтон був добре на ньому.

Артур Єгорт - американський фотограф, народився в 1940 році в Нью-Йорку. Любить моду, балет, красиві моделі, хороша музика, гарне вино, хороший сигар. Вони кажуть, що він не йде в будь-яку сторону без камери - раптом щось цікаве йде по дорозі - і пагони, пагони, пагони, пагони ...

Такий відданий професії не може бути винагороджений - з 80-х років Артур вважається одним з провідних фотографів фантазії у світі, щоб говорити, персональний фотограф Ваги, але перш за все власний персональний фотограф. Протягом цього часу (більше 50 років), він зумів подорожувати по всьому світу з його виставками, просто подорожі, зробити документалісти, писати пару книг про мистецтво і моду, працювати з усіма модними журналами в світі і навіть почати свій власний модний журнал - Mademoiselle.

Але найголовніше про нього є те, що він може стріляти красиві жінки. Моделі в своїх фотографіях дуже незвичайні і одночасно він робить все так легко і без зусиль, щоб ви не думаєте про процес зйомки, але тільки насолоджуватися результатом. Саме тому я кажу, що він крокок — або майстер, що те ж саме — хто може буквально перетворити жінку в богиня і зробити її самостійно.