2074
З і без макіяжу
Є багато чуток про неприписну красу деяких моделей. Тексти пісень, а це означає: І є багато розмови, що без макіяжу, вони не так красиві. Нехай буде зрозуміло, що без косметичних засобів (не менше без бази, бази, порошкової скульптури і звичайного) виглядає чудово? Косметика тільки підкреслює переваги і приховує недоліки, тому занадто суворе ставлення до її відлякує мене. Ось фотографії моделей без макіяжу перед шоу (вони завжди виходять дуже погано) і фотографії з макіяжом.
Гінта Лапін
Наташа Паулі
Каса Страс
- відео
Лара Камінь.
727382
доб.
Мар'яна Босконо
Adriana Ліма
990 Р
р.
Фріда Густавсон
Р
р.
р.
Марина Лисчук
Барбара Палвін
Р
Росес Мисливецьтон-Білі
р.
Коко Роча
Приклади коли косметика не фарбує модель
Jessica Stam
р.
Alessandra Амбросіо
р.
Р
Кароліна Куркова
Летиція Каса
72
р.
До речі, в одному з питань Базаара Харпера США, Петро Ліндберг показав «натуральні» красу відомих моделей, які з'явилися перед камерами без макіяжу і не підлягають ретушуванню. Звісно, я дуже сумніваю, що без базового макіяжу і ретуші. І багато хто погоджується з мною.
711253
р.
Або Скотт Триддл фотосесія.
Р
706168
Фото: стиль.com
Гінта Лапін
Наташа Паулі
Каса Страс
- відео
Лара Камінь.
727382
доб.
Мар'яна Босконо
Adriana Ліма
990 Р
р.
Фріда Густавсон
Р
р.
р.
Марина Лисчук
Барбара Палвін
Р
Росес Мисливецьтон-Білі
р.
Коко Роча
Приклади коли косметика не фарбує модель
Jessica Stam
р.
Alessandra Амбросіо
р.
Р
Кароліна Куркова
Летиція Каса
72
р.
До речі, в одному з питань Базаара Харпера США, Петро Ліндберг показав «натуральні» красу відомих моделей, які з'явилися перед камерами без макіяжу і не підлягають ретушуванню. Звісно, я дуже сумніваю, що без базового макіяжу і ретуші. І багато хто погоджується з мною.
711253
р.
Або Скотт Триддл фотосесія.
Р
706168
Фото: стиль.com