Білі пальто в громадських місцях

Коли я була дитиною, я мріяв стати лікарем. Я захищав все від білосніжного пальто і який цікавий пристрій навколо шиї, стецькогооскопа або як дитина, слухач, до нездатних шапок на голову. Я думаю, що більшість людей не схильні до лікарень, але я впевнений, що у нас є власний лікар. Чи не так?

Що відбувається? Багато акторів намагалися на білому роді: Джордж Клонею, Ноя Вайл, Пітер Фасінеллі, Патрик Демсей, Хуг Лорі, Зах Брафф, Олівія Дай, Омар Еппс. Хто так виглядає? Давайте подивимося.

Я починаю з кимось, хто ігнорує правила і не зношує біле пальто.
Хаг Лорі, як доктор. Хаус. Згідно з фільмом, він самогубний, цинічний, суворий, виведений, грубий, але є щось привабливо в ньому.

Нехай це сині очі.

р.

840.99

Може бути це кан!

І в кінці Хуг Лорі, отримав Золотий глобус за роль д-р Хаус.

А скільки нагород завоювали серію «амбуланс»!
Я не пам'ятаю про те, що саме серія, але привітний холосток Голлівуду, Джордж Клоні добре запам'ятався, і його роль як д-р Дуг Росс.

За роки цього чоловіка тільки отримує краще.

, Україна

Не менш успішним, ніж Clooney. Ноя Вайл, Джордж спів-старт, зіграв доктор Джон Картер. Ви можете забути, але ви не можете записати цей милий хлопець.

Що хороша людина!

Так, можливо, кар'єра актора не підійшов, але в сім'ї все добре йде.

Головний лікар з серії «Анатомія Груші», хоча був ще один переклад назви цієї серії «Анатомія Григорія». Патріарх Демпсей, доктор Дерек Шеферд.
Гарний, чарівний і привабливий як в житті, так і на екрані.

746650р.

Україна

Р

Цей актор відомий як роль вегетаріанського вампіру в галереї Twilight saga, а також по дорозі, д-р Карлайл Кульлен. Але ніч я збираюся відзначити його як доктор Fitch Cooper від Сестра Джекі. Він отримав багато в цій області.

р.

Зображення Dr. Carlisle Cullen для чіткості

І Петро Фасінеллі себе.

р.

р.

Продовжити Зах Брафф як доктор Джона Михайла Доріана на клініці. Він завжди робить вас посміхатися, принаймні в цій ролі.

Він чудово виглядає в цій формі.

Це добре тут.

3610Р. 4200Р.

Здається, що це чисто чоловіча компанія не має жіночої витонченості. Olivia Wilde найкраща відома своєю роллю як Thirteen in House. Ми просто повинні дивитися.
Сцена, очевидно, не залишила її байдужим.

Вона тепер в ролі доктора Рамі Хадлі.

р.

доб.

Список можна продовжити... Білі пальто, для мене є люди, які знають свою справу відмінно, в серії все дуже реально, і шукайте акторів, які ви забули, що це кіно. Я люблю перехресні доріжки з їх аналогами в житті (принаймні, але поки нічого не скажеш. Алас. Я живу з надії, що вони існують у нашому світі. І милуватися тими, хто грає свої ролі.