Едді Червоний

У вільний час я дивився де Едді Редмайне пішов і як він робив. Я пам'ятаю перший раз я бачив Едді в Дикій Грасі, перша думка, що він був 100% гей. Як виявилося, враження не було з місця, так як в більшості ролей він грає молоді люди нетрадиційної орієнтації. Яка жінка думають інакше? Едді є екстраординарні, красиво складені, ніжні, з чуттєвими губами і глибокими зеленими очима, і всі посипані мільйонами чарівних веснянок і подаються з червоним волоссям - добре, це не дивно?! Звичайно, гей. Не вірно! Eddie Redmayne є абсолютно гетеросексуальним, як його нова пристрасть. Так, хто вона і що робить E. Redmayne?

У Дикій Грасі. Едді грала з Julianne Moore сама. Через скандальний сюжет фільму, до речі, на основі реальних подій, багато чого привернули увагу на талант молодого актора.

На даний момент Едді вдалося пограти три рази в історичних фільмах, таких як «Золоті вік», «Анотація родини Блейна» і «Чорна смерть», сюжети яких охоплюють епоху Тудорів. Не можна помітити, що Redmayne відмінно справляється з цими ролями і схожими трансформаціями на обличчя, щоб говорити.

Також Едем Редмайне вдалося досягти неймовірного успіху в театральній галузі. У 2010 році отримав нагороду Tony за свою роль у грі Red. Чудово, актор - кольоровийлінд, тому він не має ідеї, що виглядає як червоний. Яка залізниця долі!

Відіграв Едді в гру з Альфредом Моліно.

779342р.

Едді не опинився в моделювальному бізнесі, а в 2008 році підписав контракт з Бурарисом.

р.

У соціальних заходах Редмайне завжди є бажаною прикрасою, особливо з тих пір, поки він приємний у спілкуванні та навчається молодим чоловіком (закінчується Етоном та Кембриджом).

740257

р.

499 р.

109988.

Так як Едді був відкритий і ми тепер знаємо, що він не гей, ми документ, що був. Едді в даний час є актриса Kerry Mulligan. Ehhh...lucky дівчина)

Фото: щоденник.co.uk, моделі.com