1157
большие
Коли актор Justin Theroux пішов з гладко поголені обличчя, він не мав подруга, як відомий і сексуальний, як Jennifer Aniston. Може бути, це борода? Може бути зараз всі чоловіки почнуть культивувати худі рослинності в надії, що вони будуть удачі достатньо, щоб привернути увагу гарячих жінок, як Аністон. Побачити, які знаменитості, як носити бороду і хто він йде до.
Якщо ми говоримо про Theroux, ми почнемо з ним. Не дивлячись на те, що борода дає своє зображення гніздом.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Justin Timberlake досить костюми і легка неголеність, і більш виражена борода.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Райан Рейнольдс. Ну, цей чоловік не може зіпсуватися. Він виглядає молодшим без бороди.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
The silver beard gives jordan clooney деякі sexiness.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Брад Пітт повинен бути божевільний. Як поцілунок Анджеліна, як це? Один з критик відзначив, що з такою бородою, актор схожий на бум, і я цілком погоджуюсь з ним.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Якщо у вас є блакитні очі, такі як Jared Leto, ви можете носити бороду вниз до колін – кожен все ще зітхне в очах!
Габаритний зображення
Габаритний зображення
І Джим Каррі з бородою, як це ніколи не буде визнано. Нагадуємо мене про господиню Кузю.
Габаритний зображення
Joaquin Фенікс. Що таке борода дійсно неполадки. Joaquin, не сказав нікому? Я не вірю!
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Мель Гібсон, ймовірно, шокував, коли він помітив, що його борода раптом стала.
Габаритний зображення
Чи сказав він, що Keanu Reeves шукав dull останнім часом? Можливо, це враження утворюється через бороду, яка, в чисто суб'єктивному погляді, не підходить йому.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Якщо ми говоримо про Theroux, ми почнемо з ним. Не дивлячись на те, що борода дає своє зображення гніздом.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Justin Timberlake досить костюми і легка неголеність, і більш виражена борода.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Райан Рейнольдс. Ну, цей чоловік не може зіпсуватися. Він виглядає молодшим без бороди.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
The silver beard gives jordan clooney деякі sexiness.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Брад Пітт повинен бути божевільний. Як поцілунок Анджеліна, як це? Один з критик відзначив, що з такою бородою, актор схожий на бум, і я цілком погоджуюсь з ним.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Якщо у вас є блакитні очі, такі як Jared Leto, ви можете носити бороду вниз до колін – кожен все ще зітхне в очах!
Габаритний зображення
Габаритний зображення
І Джим Каррі з бородою, як це ніколи не буде визнано. Нагадуємо мене про господиню Кузю.
Габаритний зображення
Joaquin Фенікс. Що таке борода дійсно неполадки. Joaquin, не сказав нікому? Я не вірю!
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Габаритний зображення
Мель Гібсон, ймовірно, шокував, коли він помітив, що його борода раптом стала.
Габаритний зображення
Чи сказав він, що Keanu Reeves шукав dull останнім часом? Можливо, це враження утворюється через бороду, яка, в чисто суб'єктивному погляді, не підходить йому.
Габаритний зображення
Габаритний зображення