Вибираємо зірки

Починався гарячий сезон і ми не можемо обійтися без сонцезахисних окулярів. Сонцезахисні окуляри давно перестали бути просто засобом захисту очей від сонячного світла. Вони стають незалежними аксесуарами моди, які можуть значно вплинути на ваш зовнішній вигляд, і на жаль, не завжди позитивно.

Перед тим як вибрати нову пару склянок, я рекомендую вам побачити, які наші улюблені зірки носити.
Ось ми йдемо.

Джессіка Альба опублікована для дошкільняних окулярів. Ця форма чудово підходить для чоловіків і милих жінок. Alba, безумовно, підходить для тих окулярів.

Вибираємо зірки Р

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Це те, що Мар'яна доглядова носка. Я не знаю, що сказати, я не дуже люблю спосіб її обличчя дивиться в окулярах, я впевнений, що є щось більш підходяще.

Вибираємо зірки р.

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Кет Худсон. Дуже красиві квадратні окуляри, які на мій погляд дуже добре для неї.

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Katy Perry на фотосесії в цих футуристичних келихах виглядає просто приголомшливо!
Особливо це літо, яскраві кольори і незвичайні форми сонцезахисних окулярів прикрашають безліч прогулянок.

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Тепер давайте подивимося, які окуляри Eva Mendes wears.
Круглі і великі окуляри неодмінно підходять для овальної форми обличчя.

Вибираємо зірки р.

Вибираємо зірки

Улюблена аудиторія, Ріанна вибрала ієраторів. Незважаючи на те, що в цих фотографіях, окуляри супер! Вона дуже добре виглядає в цій формі.

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Вікторія Бекхема також любила іуатори.

Вибираємо зірки р.

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Зірка сексу і міста Сара Джессіка Паркер воліє великі і витягнуті окуляри. Особисто я люблю цю форму.

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Ліндсай Лохан мав її око на боках з леопардовим каркасом. Хоча я не люблю Lindsay в цих фотографіях, результати вимкнено!

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Вибираємо зірки

Наступним буде Леді Гага! Вона віддала перевагу окуляри ClubMaster.

Вибираємо зірки

571706

Bradley Cooper вибрав окуляри з блакитними лінзами, вони здаються невеликими для мене, але є щось в них.

Вибираємо зірки

150068.

Вибираємо зірки кв.м.

Які окуляри я обираємо?

Я дуже сподобалося келихів Katy Perry! Я спробую знайти подібну модель. Щоб яскраві окуляри виглядали гармонійно, потрібно носити їх разом з взуттям в тон.

Що вам подобається?