Легенди в рукавичках

Рукавички - незамінний атрибут Золотий вік Голлівуду. Марилін Монро, Аудрі Хепберн, Аніта Єкберг – що б бути їх розкішним і привабливим зображенням без рукавичок? Рукавички подарували зображенням повноти і стриманості фільмів і зробили їх в повній сенсі слово королеви.

Марилін Монро.
Монре традиційно вважається стандартом не стільки елегантності як сексуальності. Але все сексуальність Маріліна базується на своєму ніжному голосі, сексуальному зверненні та манеризмах. Одяг цієї актриси по всій своїй кар'єрі був більш ніж елегантним і традиційним, і вона носила рукавички не тільки в кіно і на зустрічі з любителями, але і в звичайному житті.

Аніта Єкберг
Актриса (приблизно модель), відома своїми еротичними фотографіями і розміром бата, також була байдужа до рукавичок. Її зображення в якості захоплюючого суперзірки обов'язково включені довгі сукні, довгі волосся і рукавички. Рукавички дозволили Anita бути більш промісними, більш спонтанними. Дозвольте видалити ювелірні вироби і грати хитрощі - рукавички, збалансовані зображення, не дозволяйте їй стати досить пухким і занадто спонтанним.

Audrey Hepburn.
Audrey і рукавички люблять Audrey і капелюх або Audrey і елегантне пальто. У всіх буквально кіно, в багатьох фотографіях, в рекламі, в житті - Адрі в рукавичках. Довгий і гламурний, потім невеликий строгий. Я не пам'ятаю її довгі нігті, але я пам'ятаю рукавички, і я іноді думаю, що це монохромні рукавички, які так підкреслюють її величезні невдалі очі і елегантний вигляд.

Містт Бардот
Мостові wore рукавички в її конкретному стилі. Рукавички і нижня білизна, що ви думаєте? Я захоплюся Bridget, серйозно. Я думаю, що я спробую зробити це раз.

Гіна Лолобріда
Ця італійська акторка рідко згадується, але вона ще входить до легендарних акторів, які зрозумілі. Дивовижна краса, в один раз вважається першою красою світу, знятою більш ніж 50 років, власником Замовлення Legion of Honor ... подивіться, наскільки добре вона з рукавичками на руках. Як вони були зроблені спеціально для Gina!

Ingrid Бергман
Уроджений Бергман є золотою поведікою Голлівуду, яка стала буквально стандартом акторської і жіночої чарівності, яка посіла 4 місце в Олімпі кращих акторів всього часу... вона легко змінила ролі і епоху, але залишалася вірними рукавичками. Особливо коли потрібно для ролі.