Чи можливо ви?

На цьому сайті є наряди, які потребують відваги, і не кожна дівчина вирішить. Вам необхідно бути дуже сміливими, впевненими і визволених для цього. І це не просто про божевільні наряди Божої Гаги, але й про них. Іноді зірки з'являються в таких незвичайних нарядах, що залишається тільки знімати свою шапку перед відвагою і тихо відтіняють від такої божевільності. Так, хто збирався розбити своє тіло до максимуму, або носити щось милосердя?

Катерина Перрі.

І ось все разом: колір, і виріз, і голий тіло. Все, що я доторкнувся невинної посмішки Каті. Як вона залишається настільки милою, коли її груди пропадають?

Аврил Лавін

Зелене волосся не жартує. Особливо ситуація стає серйозним, коли ви хочете показати і летіти, і бути маленькою леді. Я ніколи не вирішив на поєднання мережного плаття і зеленого волосся.

Чи можливо ви? р.

754958

Баі Лінг

Такі диски прикріплюють до сукні - сміливо, сміливо.

Чи можливо ви?

бджільництво

Ну, це лише деякі дивні речі. Це плаття або плаття.

Лука Бресель

Сукня досить пристойна, але вона підкреслює груди так багато, що я особисто дивлюся, якщо вона занадто розкривається.

Черил Колл.

Божевільний колір. А поки він дуже модний в сезоні, він все ще бере сміливість за такий наряд.

Чи можливо ви?

Зал Беррі.

Це те, що людина відчуває своє тіло і цілком впевнений у формі шика. Можливо, хтось з непрозорою фігурою і не бажати носити таку сукню, але Холлі такі проблеми не страшні!

Чи можливо ви?

Гейді Клум

Коли ви сліпучі, ви не боїтеся сліпих суконь. Можливо, хтось в цій сукні буде виглядати як гімнастка з циркуля, але Хайді не поганий.

Чи можливо ви?

Helena Boam Картер.

Ну, вона займає певну кількість відваги, щоб виглядати героїні від Swinney Todd за життя. Але це її стиль, і нічого не можна зробити про це.

Чи можливо ви?

Фергі

Дуже незвичайне плаття. Здуття навіть.

Kate Вінслет

Всі наряди, які виключають наявність нижньої білизни, я вважаю сміливим і провокативним. І це плаття не виняток.

Чи можливо ви?

Малкa

Немає коментарів.

Чи можливо ви?

Келлі Роуланд

Відвага цього наряду знову визначається тонкістю фігури і красивим кольором шкіри.

Леді Гага.

Просто кілька прикладів для порівняння. Хоча я думаю, що Лада Гага втратила свою відвагу довго і не думає про те, чи вона сором'язлива або ні.

Леона Льюїс.

Кінь! Кінь на сукні дуже висіває, це не так?

Чи можливо ви?

Люв Тайлер.

Я колись писав, що Liv запозичила цей образ з колекції чоловіків. У такому жорстокому образі залишатися жіночним - збудливим.

Чи можливо ви? р.

Міша Бартон

Я розумію, що це маскарад, але не всі згодні йому.

Чи можливо ви?

Піксі Гельдофф

Неявний крій нагадує мене про нічну дівчину.

риганна

Так само, як недолік нижнього одягу робить мене в'язаними, наявність тільки нижню білизну є трохи стресовим. Але це сценічний костюм.

Ума Тюрман

Вирішена кольорова сукня, виготовлена з скрапленої тканини, зробить будь-яку зморшку мишу. Але Ума не страшна.

Чи можливо ви?