Чи можливо ви?

На цьому сайті є наряди, які потребують відваги, і не кожна дівчина вирішить. Вам необхідно бути дуже сміливими, впевненими і визволених для цього. І це не просто про божевільні наряди Божої Гаги, але й про них. Іноді зірки з'являються в таких незвичайних нарядах, що залишається тільки знімати свою шапку перед відвагою і тихо відтіняють від такої божевільності. Так, хто збирався розбити своє тіло до максимуму, або носити щось милосердя?

Катерина Перрі.

І ось все разом: колір, і виріз, і голий тіло. Все, що я доторкнувся невинної посмішки Каті. Як вона залишається настільки милою, коли її груди пропадають?

Аврил Лавін

Зелене волосся не жартує. Особливо ситуація стає серйозним, коли ви хочете показати і летіти, і бути маленькою леді. Я ніколи не вирішив на поєднання мережного плаття і зеленого волосся.

р.

754958

Баі Лінг

Такі диски прикріплюють до сукні - сміливо, сміливо.

бджільництво

Ну, це лише деякі дивні речі. Це плаття або плаття.

Лука Бресель

Сукня досить пристойна, але вона підкреслює груди так багато, що я особисто дивлюся, якщо вона занадто розкривається.

Черил Колл.

Божевільний колір. А поки він дуже модний в сезоні, він все ще бере сміливість за такий наряд.

Зал Беррі.

Це те, що людина відчуває своє тіло і цілком впевнений у формі шика. Можливо, хтось з непрозорою фігурою і не бажати носити таку сукню, але Холлі такі проблеми не страшні!

Гейді Клум

Коли ви сліпучі, ви не боїтеся сліпих суконь. Можливо, хтось в цій сукні буде виглядати як гімнастка з циркуля, але Хайді не поганий.

Helena Boam Картер.

Ну, вона займає певну кількість відваги, щоб виглядати героїні від Swinney Todd за життя. Але це її стиль, і нічого не можна зробити про це.

Фергі

Дуже незвичайне плаття. Здуття навіть.

Kate Вінслет

Всі наряди, які виключають наявність нижньої білизни, я вважаю сміливим і провокативним. І це плаття не виняток.

Малкa

Немає коментарів.

Келлі Роуланд

Відвага цього наряду знову визначається тонкістю фігури і красивим кольором шкіри.

Леді Гага.

Просто кілька прикладів для порівняння. Хоча я думаю, що Лада Гага втратила свою відвагу довго і не думає про те, чи вона сором'язлива або ні.

Леона Льюїс.

Кінь! Кінь на сукні дуже висіває, це не так?

Люв Тайлер.

Я колись писав, що Liv запозичила цей образ з колекції чоловіків. У такому жорстокому образі залишатися жіночним - збудливим.

р.

Міша Бартон

Я розумію, що це маскарад, але не всі згодні йому.

Піксі Гельдофф

Неявний крій нагадує мене про нічну дівчину.

риганна

Так само, як недолік нижнього одягу робить мене в'язаними, наявність тільки нижню білизну є трохи стресовим. Але це сценічний костюм.

Ума Тюрман

Вирішена кольорова сукня, виготовлена з скрапленої тканини, зробить будь-яку зморшку мишу. Але Ума не страшна.