Любов ті ноги.

Красиві довгі волосся - головна жіноча прикраса. Це те, що більшість модних журналів наполягають. Так, і жінки самі погоджуються.

Ми можемо сказати, що це дисертація підтверджено чоловіками, але все ще в своїх серцях вони змінюють його для цього: красиві довгі ноги є основною жіночою прикрасою. Після всього, потрібно лише дивитися чоловіків на вулиці, так як він відразу стає зрозумілим, що найчастіше вони перетворюються після струнних жіночих ніжок, а не розкішних волосся, хоча рекламні претензії, а також інші однаково чудові жіночі шармії, незалежно від того, наскільки красиві форми і розміри вони були.

Сексуальні жіночі ніжки завжди в прожекторі, діють як магніт, вони приваблюють захоплені і, звичайно, захоплюючі погляди.

Є багато різних дебатів і рейтингів про найкрасивіші ноги Голлівуду. Я не дам ніяких з них прикладу. І тільки милуватися тими ніжками, які найчастіше потрапляють в всі рейтинги, і, по суті, це не так важливо в якому місці, так як тонкість і сексуальність жіночих ніг вимірюються не в відсотках і кульках, але в кількості захоплених поглядів, і у них є кожен з вищевказаних власників oh, як не трохи :).

Юлія Робертс. Природно, я не можу допомогти, але почати безпосередньо, знеособлюючи деякі довгі ноги Голлівуду. У пам'яті знаменитого шикарного епізоду з фільму «Претти жінка», який зробив супер популярний і Юлію і її ніжки. Вони були гідними.

Отже, з тих пір червоно-волосатий краса регулярно потрапляє в списоки sexiest star legs. І вона любить підтвердити її на регулярній основі.

Тільки для справді спортивних ніг можна написати скрипт для фільму «Наречена». й

Після всього Юлія влаштовує свої ноги регулярними джогами в реальному житті, щоб вони не втратили зірку тону.

Саме тому, як папаратисти намагалися декласифікувати недорогі сліди віку Юлії, її ніжки тонкі і в відмінній формі.

Cameron Diaz. Ще один спортсмен і краса, який з року до року вважається власником неможливих довгих і фантастично струнних ніжок.

Кожен знає, що Cam є спортивною дівчиною. Наприклад, вона регулярно бере участь в серфінгу і фітнесі. І як кажуть, результат на обличчі ніг.

Дженніфер Аністон. Те ж саме стосується Голлівудських суперзірок, які зробили їх тілами і ногами, включаючи себе. У хорошому шляху вони зробили це: через важкого навчання.

3250Р. 3700Р.

Я думаю, що ці ноги 42 роки!

Це може бути показано.

р.

Шарон камінь. Так, і знову приходить на думку іншої знаменитої сцени з ногами. З тих пір вони стали найсвіжіших, тому що краса повинна бути в змозі і правильно презентувати.

Знову ж неважливо, як старий ви, але скільки разів на тиждень ви йдете в тренажерний зал.

Так, з якого кута не приходять, особа може зіпсувати тінь, але стрункість ніг не може бути зіпсована що завгодно.

Чарліз Анрон. Її ноги завжди серед кращих. А хвиля заслуговує її.

Р

Ума-Турман. Красиві довгі ноги - найпотужніша жіноча зброя.

Джессіка Альба. Не так довго тому, але вже досить яскраво шипшина на Олімпі кращих струнких ніжок.

р.

499 р.

Р

Зал Беррі. Найсвіжіші шоколадні ніжки за багато. З іншого боку, що повинні бути ноги супер агента, який перетворюється в кішка жінка вночі? Тільки так розкішний.

485501 кв.м.

Ніколь Кідман. Відомий «Моулін Руж» розкрив не тільки талант співачки, але і, без сумніву, його талановиті ноги, які відразу засихають до самого рейтингу кращих голлівудських ніжок.

Gisele Bundchen. Звісно, без верху десять сексистих ніг можна обійтися без одного з найкрасивіших топ-моделей у світі. Після того, як це нескінченна модель досконалості. Ідеальні ніжки!

Габаритний зображення

до