Багатий і відомий

Неважливо, чи вірять, що людство є втіленням відчуження, або що червона нитка збережеться від зла. Голлівуд є найбільш цікавим місцем у світі, і його мешканці готові зробити все для своєї релігії. У моїй колекції я хочу поговорити про тих відомих особистостях, в яких серці є місце для віри, і чиї руки не втомилися робити пожертви.

Давид і Вікторія Бекхем, релігія – Християнство

7838886

Відома британська пара оплачується $195,000, щоб побудувати каплику на своїй землі в Англії, щоб закріпити своїх синів Бруклін, Римо і cruz. Чим цікавіше: Девід є також щасливим власником великого ангела татуювання на спині (pictured)

Том Круїз, Релігійна доктрина – наукологія

Том — найгарніший фанат цього культу серед всіх Голлівудських вчених. Повідомляючи більше 35 мільйонів доларів на свої потреби. Крім того, він не був занадто лази, щоб зробити відео, щоб популяризацію його (написаний) і навіть запрошував науколога радника медового місяця з ним і дружиною Katie Holmes.

Мадонна, релігія - Каппалах

Мадонна продемонструвала свій червоний браслет Капбала у 2006 році і стала обсесією єврейського містикізму. Вона припинила концерти п'ятниці з релігійних причин. Отримала ім'я Естера і додала мільйони до причини.

Мел Гібсон, релігія Католицький

Це не просто Пош і Бекс, які є знаменитостями, які готові обстріляти величезні суми грошей, щоб побудувати церкву. Деваут католицький Мелан Гібсон провів 37 мільйонів доларів на соборі (написані) в ексклюзивних пагорбах Малібу 2007 року

Річард Гере, релігія - Буддизм

Річард відкрив буддизм під час поїздки в Непал 1978. Він, мабуть, найвідоміший буддій в світі. За свій відкритий супровід Далай Лама, Geer був заборонений від участі у 1993 році на премію Академії та від вступу до Китаю.

Кіт Стівенс, релігія Іслам

Співачка перетворилася на Іслам у 1976 р. після того, як він майже потопився під час плавання в океані. Він прийняв ім'я Юсуф Ісламу в 1978 році і відступив від музичної індустрії. Кіт не виконав в публіці 28 років, але відновив свою кар’єру з 2006 року.

Кірсти Еллі, Релігійна доктрина – наукологія

Актриса приєдналася до Вченихологів у 1990-х роках, які прагнуть подолати свою кокаїну залежність. Вона стверджує, що науковці програми лікування наркотиків змінили своє життя і, звичайно, перетворили Кірсти в життядовий прихильник дивної віри.

Тіна Тернер, релігія - Буддизм

Від щирого серця допомогла її остаточно залишити свого жорстокого чоловіка Іке Тернера. Тіна офіційно перетворилася на східну релігію 1974 року, і втік Іке два роки пізніше.

Джон Трапелла, Релігійна доктрина – наукологія

Актор і його дружина Келлі Престон - це серйозні члени Церкви наукології. У 2009 році, коли його син Джетт, який страждає на аутизм, загинув після нападу. Вчені не вірять в аутизмі, тому Jett не лікуватися.

Kani West, релігія - Християнство

, Україна

hip-hop співачка є вірним християном, який любить Бога так багато, що він платив художника понад $ 350,000, щоб відтворити Sistine Chapel у своєму Нью-Йорку особняку.

Фото: 9msn.com.au

Категории

Смотрите также

Новое и интересное