851
Життя скандалізму
Батько хлопчика був терористом, і його матір був повним алкогольним. У Нью-Йоркі він не закінчив школу. Він був людиною таланту і жорстокого поводження одночасно. Він мав зламаний ніс, жорстокий характер, пучок дітей, але був більш цікавим для їжі і азіатських дівчат, ніж діти. Ви будете знайомі з усіма більш-менш значущими акторами та режисерами вашого часу. Я люблю котів більше людей.
Марлонові котирування Brando не процитовані, тому що його афоризми досить банальні. Вони не так багато дивуються новим баченням світу, оскільки вони просто говорять про сам Марлон. Марлон був злий чоловік і велика виразка. На щастя, іноді це смішно.
Хто не слухає, поки не говорить про нього.
Для жінок, у мене є бамбук з шкіряною петлею в кінці. Я кинувся на нозі навколо шиї, щоб вони не могли втекти, ні ближче. Це як ловити змії.
Якщо є щось погано для вашого шлунку, то переглядайте акторів на телебаченні про своє особисте життя.
Зірка фільму – людина, що сидить на цукровому престолі в заливці дощу.
В першу чергу поет, і тільки в останньому місці шоумена.
У мене є очі, як мертва свиня.
Виявлення нейротичного імпульсу. Це життя вагранта. Оздоблення гри є ознакою зрілості.
Я не думаю, що я жир. Ви ще можете заробити пару монет.
Якщо ми не стежимо за нашими братами, нехай ми не робимо своїх виконавців.
Якщо ви хочете щось з публіки, ви повинні надати вашій крові фантазії. Це так пресування.
Не плутайте зарплату і таланти.
Закрите приватне життя не те, що я маю на увазі, це передумова.
Єдина причина, що я в Голлівуді, тому що я не маю відваги віддати гроші.
Не пропустіть їх.
Ця лінія на картині, де він захопив "Не всі коли-небудь сказали мені, що робити" - як я відчував все моє життя.
Для захоплення сенсу життя є обов'язковим актором, щоб інтерпретувати його – це проблема актора, і висловити його святим.
Нативи Південного моря не говорять англійською мовою, але мають достатньо слів для розділення всіх голлівудських фільмів на дві категорії: пекло-пафф і смок.
Марлонові котирування Brando не процитовані, тому що його афоризми досить банальні. Вони не так багато дивуються новим баченням світу, оскільки вони просто говорять про сам Марлон. Марлон був злий чоловік і велика виразка. На щастя, іноді це смішно.
Хто не слухає, поки не говорить про нього.
Для жінок, у мене є бамбук з шкіряною петлею в кінці. Я кинувся на нозі навколо шиї, щоб вони не могли втекти, ні ближче. Це як ловити змії.
Якщо є щось погано для вашого шлунку, то переглядайте акторів на телебаченні про своє особисте життя.
Зірка фільму – людина, що сидить на цукровому престолі в заливці дощу.
В першу чергу поет, і тільки в останньому місці шоумена.
У мене є очі, як мертва свиня.
Виявлення нейротичного імпульсу. Це життя вагранта. Оздоблення гри є ознакою зрілості.
Я не думаю, що я жир. Ви ще можете заробити пару монет.
Якщо ми не стежимо за нашими братами, нехай ми не робимо своїх виконавців.
Якщо ви хочете щось з публіки, ви повинні надати вашій крові фантазії. Це так пресування.
Не плутайте зарплату і таланти.
Закрите приватне життя не те, що я маю на увазі, це передумова.
Єдина причина, що я в Голлівуді, тому що я не маю відваги віддати гроші.
Не пропустіть їх.
Ця лінія на картині, де він захопив "Не всі коли-небудь сказали мені, що робити" - як я відчував все моє життя.
Для захоплення сенсу життя є обов'язковим актором, щоб інтерпретувати його – це проблема актора, і висловити його святим.
Нативи Південного моря не говорять англійською мовою, але мають достатньо слів для розділення всіх голлівудських фільмів на дві категорії: пекло-пафф і смок.