Музей «Рабочий квартал Амури»

Мадам Туссуді Музей розташований в Лондоні і має 10 гілок в різних містах світу (Нью-Йорк, Амстердам, Берлін, Гонконг і т.д.). Музей «Рабочий квартал Амури» Іноді воскові фігури дуже схожі на реальних людей, а іноді, алас, схожість досить важко знайти.

Воскова фігура Ами Winehouse в принципі дуже схожа на реальну Амі, крім того, що в житті обличчя Ами рідко виглядає настільки свіжим.

Ви можете відразу побачити, що право реальний Бейон, але наступна воскова фігура співачки виглядає більше, ніж це.

Боно, на мій погляд, вийшов успішним, окуляри дійсно змогли підібрати інші (або менше?), але з цим відразу зрозуміло, що у нас є легендарний фронтмен групи U2.

Britney Spears - це хороший експонат, і я не розумію, що на правому - справжній Britney, і зліва - це тільки воскова фігура.

Bruce Willis є неприродно білим, але творці вдалося захопити специфіку свого вигляду і створити зморшки, які роблять його досить схожим на реальний Брюс.

Cameron Diaz є воском зліва, реальний Камерон праворуч. На фото нижче, вона дивиться дивним.

Christina Aguilera - ліва воскова фігура Christina ... Для того, щоб бути чесною, спочатку я думав, що це було просто перероблена фотографія співачки – вона вийшла дуже гарною.

Воску зліва, направо направо. Вони можуть зробити краще, тому що я думаю, що перший малюнок відсутній щось.

Те ж саме фігура виглядає більш схожою на реальну паличку Farrell.

Джордж Клонею (вики зліва, реально праворуч)

Дуже близько до реальності тут.

Heidi Klum (поки зліва, реально праворуч) є досить непоганим, але знову, я не знаю щось.

Jamie Foxx (реально зліва, воску праворуч) є, для мене дуже хороший експонат.

р.

Якщо я не сказав, що Jennifer Aniston є воском фігури зліва, я хотів би...

Дженніфер Лопес (реальний зліва, віск праворуч) виглядає як сама.

Воскова фігура Юстина в білому костюмі досить схожа на оригінальний, але його воскова фігура в сірому костюмі виявилася якось не на всіх.

, Україна

Kate Moss (реальний, правий віск)

Особисто я люблю цей восковий інкартонація Kate Moss більше, ніж попередній (вже вона знаходиться в компанії Tyra Banks).

Чи є це просто я, або воскова madonna виглядати як погана Барбі лялька?

Р

Ця воскова фігура Мадонни виявилася дуже успішним, а головне - м'язової.

Король Поп Майкл Джексон був дуже успішним... (право зліва, воскова справа)

р.

Miley Cyrus (вики зліва, реально праворуч) досить багато себе, принаймні, коли ви подивитеся на її обличчя.

Wax Nicole Kidman (лівий віск, правий реальний) на мій погляд виглядає як кольорова чорно-біла рама з старого фільму, але загальність, безсумнівно, помітні.

Витончений віск Нікола Кідман

Wax-made Париж Хілтон в блакитному костюмі поступається його оригінальним, а волосся не виглядає на всіх натуральних.

р.

Якщо ви уважно дивитеся, то зрозуміло, що зліва є реальними шинними банками, а праворуч - її воскова інкарнація.

Створення з воску, дуже схожого на реальну Тиру

Wax Zac Efron на правому

Це створення викликає мене свого роду гасіння - може зробити краще.

р.

Вікторія і Давид Бекхем здогадують прямо, але я думаю, що є щось неправильно з очима Давида.

Негайно зрозуміло, що зліва є реальним Selena Gomez, і справа тільки її воскова фігура. "Браво!" до творців, дуже успішної роботи.

На правому праві Єва Лонгорія виготовлена з воску і дуже схожа на живу Єву.

Justin Bieber in a checkered shirt is made from воскова і не зовсім нагадує реальний, хоча - чим більше я дивлюся на фото, тим більше я почав думати, що він все ще виглядає як

Гвен Стефані з шлунком, виготовлений з воску, але якщо шлунок був покритий, я відрізаний від реальної.

Воску Кім Кардашян направо не вразив мене особисто.

Брати Йонаса трохи люблять себе.

Ріанна воскована

Воскові інкарнації Леді Gaga дуже схожі на неї.

Фото: celebtoast.com, socialitelife.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное