4405
Музей «Рабочий квартал Амури»
Leonardo DiCaprio виявився досить схожим на оригінальний, але все ще зрозуміло, що це не реальний, але штучний (реальний зліва, право - віск)
Джим Каррі (реальний, правий віск) виявився позитивним, навіть прищами на щоках однакові, як і справжня.
У випадку Ліндасай Лохан, розтягнута воскова фігура на праву можна помилитися за Ліндасай, але ->
р.
Якщо це Ліндасай Лохан, я балерина.
Серена Вільямс охоплює свою воскову фігуру, яка в принципі досить схожа на оригінальну.
р.
Ефір фото не добре або...
Jessica Simpson (правий віск, лівий реальний)
Ну, як Jessica Simpson і denim шорти, право.
Князь Wax Гаррі дає невелику жовтість
Вокс Принц Гаррі і Принц Вільям
Кар'єра під дерево (реальна справа) є прокладеним, досить схожим на оригінальний
р.
П'єлопа Крус воскова фігура (право провіса) виявилася точно так само, як фото, оброблена ретушуванням
Вокса Джонні Depp є як вдачливий як реальний.
Johnny Depp з воску в образі Джека Губка точно досягається в полум'я
Габаритний зображення
Холе Беррі (лівий віск) не дуже вразив мене особисто - вона схожа на загальний, але я нічого не знаю.
Daniel Radcliffe (лівий віск) здається схожим
Drew Barrymore виявився досить, тільки тут я плутаюся посмішка воску Drew - дивиться напружений
5046045, м. Київ
Hugh Jackman в образі Wolverine (лівий віск) – це безперечно великий експонат, дуже реалістичний.
р.
Тексти пісень, а це означає: Він воскреслив її посмішку, я не вірю, що це був реальний Віллі.
Waxy Robert Pattinson схожий на реальний (Я просто розмаринував губи), вентилятори можуть щасливо переповнювати цю фігуру.
Helen Mirren в підлозі плаття з воску, дуже реалістичний
Ця воскова Юлія Робертс виглядає як молодий Юліан
І ця фігура здається мені не дуже, можливо, просто незручний кут ...
Morgan Freeman з воску особисто клацнув мене - він виглядає як реальний
р.
Я не хотів воску Oprah Winfrey на всіх.
Я думаю, Tupac Shakur був хорошим.
Rasell Бренд воску дуже реалістичний, і здається, що він збирається зробити деякі рухи.
5440697
Шакіра (правий віск) схожа, але нічого не зачаровує
На малюнку П. Дідів для мене особисто був удар - він виходить, що Дідді в білому є восковою фігурою, і реальним в сірому костюмі, і я спочатку не міг відрізняти.
Снооп Собака (реально зліва) - копія, практично неможливо відрізнити.
Taylor Swift - це відмова від невдачі, на мій погляд, одна з найбільш непристойних воскових фігур.
Angelina Jolie (реальне право) є досить добре.
Воску Анджеліна виглядає менш добре тут.
У компанії з чоловіком-старим, який, займав його, є, як, сильно засмаглий?
Відео: socialitelife.com, celebtoast.com
Джим Каррі (реальний, правий віск) виявився позитивним, навіть прищами на щоках однакові, як і справжня.
У випадку Ліндасай Лохан, розтягнута воскова фігура на праву можна помилитися за Ліндасай, але ->
р.
Якщо це Ліндасай Лохан, я балерина.
Серена Вільямс охоплює свою воскову фігуру, яка в принципі досить схожа на оригінальну.
р.
Ефір фото не добре або...
Jessica Simpson (правий віск, лівий реальний)
Ну, як Jessica Simpson і denim шорти, право.
Князь Wax Гаррі дає невелику жовтість
Вокс Принц Гаррі і Принц Вільям
Кар'єра під дерево (реальна справа) є прокладеним, досить схожим на оригінальний
р.
П'єлопа Крус воскова фігура (право провіса) виявилася точно так само, як фото, оброблена ретушуванням
Вокса Джонні Depp є як вдачливий як реальний.
Johnny Depp з воску в образі Джека Губка точно досягається в полум'я
Габаритний зображення
Холе Беррі (лівий віск) не дуже вразив мене особисто - вона схожа на загальний, але я нічого не знаю.
Daniel Radcliffe (лівий віск) здається схожим
Drew Barrymore виявився досить, тільки тут я плутаюся посмішка воску Drew - дивиться напружений
5046045, м. Київ
Hugh Jackman в образі Wolverine (лівий віск) – це безперечно великий експонат, дуже реалістичний.
р.
Тексти пісень, а це означає: Він воскреслив її посмішку, я не вірю, що це був реальний Віллі.
Waxy Robert Pattinson схожий на реальний (Я просто розмаринував губи), вентилятори можуть щасливо переповнювати цю фігуру.
Helen Mirren в підлозі плаття з воску, дуже реалістичний
Ця воскова Юлія Робертс виглядає як молодий Юліан
І ця фігура здається мені не дуже, можливо, просто незручний кут ...
Morgan Freeman з воску особисто клацнув мене - він виглядає як реальний
р.
Я не хотів воску Oprah Winfrey на всіх.
Я думаю, Tupac Shakur був хорошим.
Rasell Бренд воску дуже реалістичний, і здається, що він збирається зробити деякі рухи.
5440697
Шакіра (правий віск) схожа, але нічого не зачаровує
На малюнку П. Дідів для мене особисто був удар - він виходить, що Дідді в білому є восковою фігурою, і реальним в сірому костюмі, і я спочатку не міг відрізняти.
Снооп Собака (реально зліва) - копія, практично неможливо відрізнити.
Taylor Swift - це відмова від невдачі, на мій погляд, одна з найбільш непристойних воскових фігур.
Angelina Jolie (реальне право) є досить добре.
Воску Анджеліна виглядає менш добре тут.
У компанії з чоловіком-старим, який, займав його, є, як, сильно засмаглий?
Відео: socialitelife.com, celebtoast.com