Цікаві і незвичайні місця на планеті без отримання від крісла 6.02.2013

Сьогодні я збирав найцікавіші місця на планеті, які мають камеру в режимі реального часу. Ці камери допоможуть вам бачити ці місця без відвідування. Вам не доведеться упакувати свої сумки, придбати авіаквиток, візьміть відпустку на роботі. Все, що вам потрібно, щоб відкрити посилання, які вам подобається і подивіться на місце, яке ви зацікавлені в режимі реального часу. Цікаво? Далі читайте далі.
520248

Головна
www.dddavidsghostcams.org/
Ця камера встановлена в будинку, яка більш ніж 100 років і деякі люди вважають, що є привидом в цьому будинку і пропонують, що ви довести його.

Earthcam.com/usa/newyork/timesquare/
Я думаю, що це місце не потрібно уявити, багато хто з вас знає, і деякі з вас напевно навіть були, наприклад, я :. Дана камера встановлена на перехрестях 7-го проспекту і Бродвею. Якщо ви знаєте когось з Нью-Йорка, ви можете попросити їх на хвилі до вашої камери.

Веб-камера.ru/view/cam1608x2368_the_blue_lagoon_webcam.html
І це один з найпопулярніших і незвичайних геотермальних курортів світу. Це місце знаходиться в Ісландії. Як і що можна побачити на камері. Я не хочу просто подивитися через камеру, але піти там.

iss.stormway.ru/?
Міжнародний космічний вокзал ISS Камера передає зображення в режимі реального часу, коли астронавти засвоюються. Це дивовижна картина. Ви навіть можете побачити відчуження. Жок :

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Я не думаю, що це місце потрібно бути уявленим, так як багато чули про це, і деякі, ймовірно, навіть були тут. Ніагарський водоспад є одним з найбільш дивовижних місць на нашій планеті, які кожен повинен відвідати.

Фото: piitbull.livejournal.com