3573
Декілька зірок носових брекетів.
Як дитина, у нас була нездужання, щоб зіпсувати наші непротековані зуби з чимось солодким, карамельним, шоколадом або просто ліньістю, щоб чистити зуби двічі на день. Хтось зумів перекручувати зуби стільцям, і хтось не дала в руки лікаря, коли терміни вже щільні. В цілому, ми всі запам'ятовуємо і знаємо, що зубний біль, сильний і довгостроковий лікування, але ви погоджуєтеся, що в дитинстві ви не думаєте про це, а також багато іншого.
Проблема з зубами не залишила відомих людей. Я пропоную в цій колекції, щоб побачити, хто зумів блискати з дивом стоматології, а саме з брекети. Або можливо, щоб наш сюрприз, деякі з зірок, які носили брекети необов'язково, але як ще один прояв їх ударності і унікальності?
Я приніс до суду вибір зоряних брекетів.
Katy Perry wore braces для нового кліпу в стилі 80-х.
р.
Cindy Crawford не соромно йти на подіум з гальмівною системою
р.
Scarlett Johansson з записом фільмів.
р.
Мадонна з дочкою Лурди, які ковані брекети для виправлення прикусу
Нікола Клітка обмежує себе брекетами на нижніх зубах
Дельта Goodrem на премію Grammy
The granddaughter of Queen Elizabeth II - Принцеса Eugenie.
Принц Генрі Уельс також відчував красу залізної щелепи
р.
Надія Сваровський, Віце-президент Сваровського
Дуже красива з латунною системою Hilary Swank!
актор Джозеф Юліан Сорія для зйомок фільму «Адреналін» не тільки кладуть брекети, але і пофарбували весь організм татуюваннями
62-річний американський актор Danny Glover є живим доказом, що брекети можна носити дітьми
Яскравий Гвен Стефані, щоб доповнити шокуючий образ, пофарбований рожевим і без медичної потреби покласти на брекети
Том Круїз змонтований брекети на 39.
Кріс від N'Sync - чарівна посмішка
795740р.
Дочка Швейгера - шоколадний коханець
351987
Емми Картер – дочка Президента США
Я впевнений, що є ще кілька знаменитостей в тіні, які чітко не хочуть виставити зуби там. Нехай це маленький секрет.
Проблема з зубами не залишила відомих людей. Я пропоную в цій колекції, щоб побачити, хто зумів блискати з дивом стоматології, а саме з брекети. Або можливо, щоб наш сюрприз, деякі з зірок, які носили брекети необов'язково, але як ще один прояв їх ударності і унікальності?
Я приніс до суду вибір зоряних брекетів.
Katy Perry wore braces для нового кліпу в стилі 80-х.
р.
Cindy Crawford не соромно йти на подіум з гальмівною системою
р.
Scarlett Johansson з записом фільмів.
р.
Мадонна з дочкою Лурди, які ковані брекети для виправлення прикусу
Нікола Клітка обмежує себе брекетами на нижніх зубах
Дельта Goodrem на премію Grammy
The granddaughter of Queen Elizabeth II - Принцеса Eugenie.
Принц Генрі Уельс також відчував красу залізної щелепи
р.
Надія Сваровський, Віце-президент Сваровського
Дуже красива з латунною системою Hilary Swank!
актор Джозеф Юліан Сорія для зйомок фільму «Адреналін» не тільки кладуть брекети, але і пофарбували весь організм татуюваннями
62-річний американський актор Danny Glover є живим доказом, що брекети можна носити дітьми
Яскравий Гвен Стефані, щоб доповнити шокуючий образ, пофарбований рожевим і без медичної потреби покласти на брекети
Том Круїз змонтований брекети на 39.
Кріс від N'Sync - чарівна посмішка
795740р.
Дочка Швейгера - шоколадний коханець
351987
Емми Картер – дочка Президента США
Я впевнений, що є ще кілька знаменитостей в тіні, які чітко не хочуть виставити зуби там. Нехай це маленький секрет.