Двозірковий Duel

Сьогодні буде битва між двома молодими і привабливими дівчатами - Misha Barton і Rachel Bilson. Що краще? Хто ще успішним?

1281840р.

1-й тур

Кар'єра

З серії «Лоне серце» став відомий як актори

Misha Barton в 2004 і 2006 отримав два премії від вибору підліток і 4 більше разів був номінований в різних номінаціях за однакову нагороду.

Рахель Білсон отримав нагороду «Вибір підлітків: у 2005 році, 2 номінації, у 2006 та 2008 роках, відповідно, та 3 більше номінацій.

Не більше спеціальних нагород, тому Rachel отримує 2 бали, за виграш двічі стільки номінацій, як Misha, яка залишається з 1 точкою.

В результаті 1-го туру бал 2-1 на користь Рахелю.

2-й тур.

Популярність

Користувачі Інтернету шукають інформацію про Misha Barton 2 рази частіше, ніж інформація про Rachel Bilson

Так Misha отримує 2 точки, Rachel отримує 1.

Тим не менш, на кіно пошук, фільми з Рахель Білсон отримують більше рейтингів, ніж фільми з Міша Бартон, для яких я даю Рахель 2 точки, і Міша не отримує ніяких.

В результаті другого круглого балу 2:3

Миша більш популярна як людина, так і Рахель зірвав у фільмах, які громадські годинники і оцінює частіше, ніж фільми з Міша.

3-й тур

Особисте життя

Рахель Білсон від свого колеги на телесеріалі «Лодинні серця» Адам Броди протягом 3 років

Після розірвання з Адамом Рахель почав знайомства актора Хайден Крістенсенн, з яким вони зараз суперечать, потім дивують, потім знову звернеться.

Список друзів Міша Бартона є більш різноманітним - вона від музиканта Luke Pritchard

Знайомства DJ Алі Любов

З режисером Бретт Симона

З актором Taylor Loke (тільки тут він зірвав в декількох фільмах до 2000 року, і тепер він не зрозуміло, що він робить)

Як був affair з Josh Hartnett.

Добре, є пара не дуже відомих особистостей.

В результаті 3-го туру я даю Rachel 3 точки, і Misha я залишаю з нічого, занадто часто вона змінює хлопці і не зустрічаю всіх довго - мені доведеться заспокоїти.

Круглий 3 фінальний бал 3-0 на користь Rachel

4-й тур

Краса.

Rachel Bilson в купальнику виглядає дуже привабливо.

Миша Бартон в купальнику також виглядає дуже добре.

Таким чином, кожен з акторів отримує 1 точку.

Для можливості представити себе на червоних килимах і подіях, кожен присуджується 2 бали.

Міша Бартон

Рахель Білсон

р.

Тим не менш, за те, що Misha не моніторить своє здоров'я дуже багато, що відповідно впливає на її зовнішній вигляд, я відриваю рахунок від Misha.

В результаті 4-й тур закінчується 3-2 на користь Рахелю.

В результаті десятого дуелі перемога йде на Рахель Білсон, з рахунком 11:5

Я, добре, рахунок був руйнівним. Але мені здається, що Рахель більш працьовитий і не любить потрапити в неприємності, тому перемога мені заслугувала.

Фото: posh24.com, socialitelife.com, celebtoast.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное