1482
Зірки без прізвище
Якщо для всіх акторів без винятку, виклична картка є їх прізвищем, то багато співаків і співаків легко обійтися без неї. Деякі зірки не рекламують свої імена на всіх, використовуючи тільки імена або псевдонімів всі їх життя. Побачити, хто з знаменитостей абсолютно не потрібно давати прізвище, щоб бути визнаним.
Раппер П. Дідді, він просто Дідді. Його ім'я - Sean Combs.
Р
Шакіра. Повне ім’я співачки – Шакіра Ісабель Мебарак Ріполл, але б ви сказали, що на сцені?
Боно. Реальне ім’я У2 – Павло Хьюстон.
Корея У2 Край також рідко використовує своє ім'я, Девід Еванс.
Повне ім'я Мадонни Мадонна Луїза Вероніка Чектон.
Про нас Паспорт співачки має довше ім'я, володіння Раймонд IV.
Р
Робін Ріанна Фентія вирішив переслідувати кар’єру під її середнім ім’ям Ріанна.
Він був членом дитини Дестини. Beyonce Knowles used як її перший і останнє ім'я. Але, починаючи з сольної кар'єри, співак вирішив бути просто Beyonce.
Повне ім'я Enya Patricia Ni Brennan.
А британський співак і композитор Морріссей вибрав своє прізвище як ім'я його сцени. Його ім'я - Стівен Патрик Морріссі.
Шведська зірка Робін використовує прізвище Карлсон тільки з офіційних випадків.
Зробляючи кар’єру з назвою Sherilyn Sargsyan Lapierre Bono Allman буде проблематично, тому співачка скорочила свою сценічну назву на Чер.
Реальне ім'я Рожева - Alicia Beth Moore.
Нещодавно британська співачка Adele вирішила, що в її музичній кар’єрі вона не потребує назви Atkins.
Корнель Хайнес зробив кар’єру під псевдонімом Ніллі.
Повне ім'я співачки Sila є ущільненням Генрі Olusegun Olumaid Adeola Samuel. Я задаю, що його дружина, Heidi Klum, називає його в домашніх умовах.
Назва Ісландської зірки Björk є Gudmunsdjottir. Я розумію, чому співачка вирішила
Не рекламувати це - вухо європейського та американського слухача не піклується.
Генеральний громадський слухав Маршал Маццарів III. Але рапер Емінем знає мільйони. Тим не менш, це однакова людина.
Моби. Його ім'я - Річард Мелвілл Холл.
Гордон Метью Томас Сумнер відомий по всьому світу як Sting.
Багато людей знають, що справжнє ім'я Фергі - Stacey Fergusson.
Leslie Hornby був відомий у світі моди під назвою Twiggy.
7434899
Повне ім'я Ашанти Шевпоя Дуглас.
Раппер П. Дідді, він просто Дідді. Його ім'я - Sean Combs.

Шакіра. Повне ім’я співачки – Шакіра Ісабель Мебарак Ріполл, але б ви сказали, що на сцені?

Боно. Реальне ім’я У2 – Павло Хьюстон.

Корея У2 Край також рідко використовує своє ім'я, Девід Еванс.

Повне ім'я Мадонни Мадонна Луїза Вероніка Чектон.

Про нас Паспорт співачки має довше ім'я, володіння Раймонд IV.

Робін Ріанна Фентія вирішив переслідувати кар’єру під її середнім ім’ям Ріанна.

Він був членом дитини Дестини. Beyonce Knowles used як її перший і останнє ім'я. Але, починаючи з сольної кар'єри, співак вирішив бути просто Beyonce.

Повне ім'я Enya Patricia Ni Brennan.

А британський співак і композитор Морріссей вибрав своє прізвище як ім'я його сцени. Його ім'я - Стівен Патрик Морріссі.

Шведська зірка Робін використовує прізвище Карлсон тільки з офіційних випадків.

Зробляючи кар’єру з назвою Sherilyn Sargsyan Lapierre Bono Allman буде проблематично, тому співачка скорочила свою сценічну назву на Чер.

Реальне ім'я Рожева - Alicia Beth Moore.

Нещодавно британська співачка Adele вирішила, що в її музичній кар’єрі вона не потребує назви Atkins.

Корнель Хайнес зробив кар’єру під псевдонімом Ніллі.

Повне ім'я співачки Sila є ущільненням Генрі Olusegun Olumaid Adeola Samuel. Я задаю, що його дружина, Heidi Klum, називає його в домашніх умовах.

Назва Ісландської зірки Björk є Gudmunsdjottir. Я розумію, чому співачка вирішила
Не рекламувати це - вухо європейського та американського слухача не піклується.

Генеральний громадський слухав Маршал Маццарів III. Але рапер Емінем знає мільйони. Тим не менш, це однакова людина.

Моби. Його ім'я - Річард Мелвілл Холл.

Гордон Метью Томас Сумнер відомий по всьому світу як Sting.

Багато людей знають, що справжнє ім'я Фергі - Stacey Fergusson.

Leslie Hornby був відомий у світі моди під назвою Twiggy.
7434899
Повне ім'я Ашанти Шевпоя Дуглас.