Зірки без прізвище

Якщо для всіх акторів без винятку, виклична картка є їх прізвищем, то багато співаків і співаків легко обійтися без неї. Деякі зірки не рекламують свої імена на всіх, використовуючи тільки імена або псевдонімів всі їх життя. Побачити, хто з знаменитостей абсолютно не потрібно давати прізвище, щоб бути визнаним.

Раппер П. Дідді, він просто Дідді. Його ім'я - Sean Combs.

Р

Шакіра. Повне ім’я співачки – Шакіра Ісабель Мебарак Ріполл, але б ви сказали, що на сцені?

Боно. Реальне ім’я У2 – Павло Хьюстон.

Корея У2 Край також рідко використовує своє ім'я, Девід Еванс.

Повне ім'я Мадонни Мадонна Луїза Вероніка Чектон.

Про нас Паспорт співачки має довше ім'я, володіння Раймонд IV.

Р

Робін Ріанна Фентія вирішив переслідувати кар’єру під її середнім ім’ям Ріанна.

Він був членом дитини Дестини. Beyonce Knowles used як її перший і останнє ім'я. Але, починаючи з сольної кар'єри, співак вирішив бути просто Beyonce.

Повне ім'я Enya Patricia Ni Brennan.

А британський співак і композитор Морріссей вибрав своє прізвище як ім'я його сцени. Його ім'я - Стівен Патрик Морріссі.

Шведська зірка Робін використовує прізвище Карлсон тільки з офіційних випадків.

Зробляючи кар’єру з назвою Sherilyn Sargsyan Lapierre Bono Allman буде проблематично, тому співачка скорочила свою сценічну назву на Чер.

Реальне ім'я Рожева - Alicia Beth Moore.

Нещодавно британська співачка Adele вирішила, що в її музичній кар’єрі вона не потребує назви Atkins.

Корнель Хайнес зробив кар’єру під псевдонімом Ніллі.

Повне ім'я співачки Sila є ущільненням Генрі Olusegun Olumaid Adeola Samuel. Я задаю, що його дружина, Heidi Klum, називає його в домашніх умовах.

Назва Ісландської зірки Björk є Gudmunsdjottir. Я розумію, чому співачка вирішила
Не рекламувати це - вухо європейського та американського слухача не піклується.

Генеральний громадський слухав Маршал Маццарів III. Але рапер Емінем знає мільйони. Тим не менш, це однакова людина.

Моби. Його ім'я - Річард Мелвілл Холл.

Гордон Метью Томас Сумнер відомий по всьому світу як Sting.

Багато людей знають, що справжнє ім'я Фергі - Stacey Fergusson.

Leslie Hornby був відомий у світі моди під назвою Twiggy.

7434899

Повне ім'я Ашанти Шевпоя Дуглас.