Євробачення 2011

Євробачення за довгий час, але, як ви можете побачити, я просто збов. Ми всі дивилися фіналістів цього унікального конкурсу пісні. Я виключав представників Швеції та Ірландії, але не тільки мене. Цей зірочок ще дуже молодий, але вже неймовірно популярний. Всі права, менше слів, більше фотографій, як вони кажуть.

Я запрошую вас насолоджуватися фотографіями Erik Saade, представником Швеції. Цей 21-річний ручний чоловік має прекрасний голос, гарне почуття стилю і він рухається неймовірно на сцені.

Здається, що голодне захворювання, або як я називаю його, хондра, не доторкнувшись його ще. Підписання автографів до всіх.

р.

Swedish Eurovision Song Конкурс (мелодіфест 2010)

доб.

Вампер посмішка. Бажаєте побачити його в The Vampire Diaries?

(Рівне)

На євро він приніс свою країну 3-е місце, яке є кращим результатом Швеції в останні 12 років.

За неофіційними даними, євро 2012 повинен вітати холодний Стокгольм, а не сонячний Баку.

Ось картина ерікської дівчини. Molly Sanden – 19-річний співак зі Швеції. Займала 3-е місце в Юніорському Євробачення. У парі 4 роки.

І мої улюблені фото:

Р

І плавно рухаємось на ірландських близнюках Jedward.

Два акробатних братів, 19-річні хлопчики з Ірландії. Здається, що вони не знають, як сидіти ще, але постійно стрибати.

Цей дует привезв Ірландія 8 місце, яке не особливо важливо для хлопців.

«Щоб нам зараз застрягти, – це слова.

Не важливо для них, милуючись своїми фотографіями.

Почнемо з фото Євробачення. Джон і Едвард завжди люблять.

Лена Мейєр. І тут ви можете побачити свої відомі зачіски.

р.

Давайте закінчуємо євро, перейдемо до своїх фотосесій.

Р

І нарешті їх особисті фотографії. Вони посміхалися на мене.

Скільки листів?

І мої улюблені:

Джед-Хрестс:

Це його. Дуже дякую.