Телесеріали

Отже, продовжуємо навчати стелярного епізоду легендарного серіалу «Друзі». Американське шоу 90-х років поспіль займає перше місце великими іменами акторів, які зірвали в ньому (і не тільки), і тільки в епізодичних ролях. Ця стаття присвячена документуванню епізодичної участі тих знаменитостей, які були перераховані в частині 1 з невеликим доповненням до списку зірки.
Менше слів, більше фактів!

Річард Брансон, британський підприємець, мільярдер і шоумен, який отримав роль лондонського маленького продавця сувенірів серії

Ґарі Леонард Старман відігравав себе під різною назвою. Роль відомого актора на множині фільму – його образ.
р.

Christina Applegate в звичайній ролі близької блондинки
доб.2

Sean Penn як poebe’s lover і її twin сестра

Британський актор коміксу Hugh Laurie, який взяв участь в серії в рамках програми своїх виробників Ми співпрацюємо з Англією

Я повторю, але з прямим аргументом, що підтверджує участь Reese Witherspoon в шоу.

Bruce Willis і Jennifer Aniston є солодка пара на екрані, але не в реальному житті.

на столі з знаменитістю «други» першої величини Brad Pitt

Список моїх повторень доповнюється життєрадісним Alec Baldwin.

Робін Вільямс як... як Хто?
р.

свінгери Денна Девіо. Хто думав?

На жаль, я хвилююсь, Бен Натюрморт зробив його краще, і я особисто захопив його після цього епізоду.

У ролях популярної акторки був призначений для Оскар-гранінг Сусан Сарандон, з яким вона природно справляється відмінно.

Жорж Клоней і Ноа Вайл знайшли час між зйомок однаково популярного в момент серії «ЕР» для того, щоб залишитися з «фридами»
р.

і в цьому багатоквартирному фільмі залишив свій знак неповторним Джоном Ницисом, як правило, граючи опорні ролі.

Фредді Принц Юніор прокоментував весь епізод, але це його основне завдання, тому що він отримав роль занадто пославного няня для дочки Рахель.
р.

Відомий актор Tom Selleck відігравав найважливішу роль в шоу, що з'являється в більш ніж одній серії друзів.

Я не кладаю закінчення цієї теми, оскільки це не всі знаменитості, які ми маємо можливість побачити в десятих сезонах захоплюючого шоу «Друзі».