Цього літа, щоб бути більш точним, 26 липня відбудеться черговий 9-й міжнародний конкурс молодих виконавців. Для мене це дуже солідний конкурс, який запустив багато поп-зірок, зокрема російської та української. Деякі з них пізніше взяли участь у Євробачення, і одна навіть перемога. Гусе, що я маю на увазі? Я пропоную всім запам'ятати їх, тому що час просто прямо: Нова Хвиля трохи більше місяця.
Перша названа Діма Білан. Незважаючи на те, що в 2002 році в першому конкурсі «Нова Хвиля» (передусі вона існувала, але називалася «Юрмала»), він зайняв лише 4 місце, в той момент він має найбільш заслугу (зрівняно з іншими артистами, які коли-небудь брали участь у цьому конкурсі).
У цьому році Білан був обходжений дуетом «SMASH», який зайняв юридичне 1 місце. Тепер Сергій Лазарєв і Влад Топалов співати окремо.
У 2003 році отримала головний приз Анастасія Стоцька. Це був перший новий конкурс Хвиля я коли-небудь дивився.
Р
У 2004 році з грошовим призом на 2-е місце та кришталеву хвилю Ірини Дубцової повернулися до Росії. Вона буде на журі цього року.
92033
Ірина Дубцова з учасником України Маша Собко, авторська пісня якого стоїть на рингтоні в Дубцові.
2008 р. дав два талановитих співаки: Український Тіна Кароль (2 місце)
Російська Поліна Гагаріна (3 місце).
У цьому ж році зараз відомий російський співак Нюша взяв участь у конкурсі. Вона не приймала премію, але заробила ексклюзивний годинник від Jacob & Co.
, Україна
У 2009 році в Києві пройшов експресивний співак з України Джамала.
Габаритний зображення
97765425
У 40 днів фіналісти – 16 осіб з 14 країн – полетіти до Латвії. Цього року в фіналі Росії буде представлена Андрей Грицз-Ле (сон Любаша)
р.
і група "N.A.O.M.I." (за фактом, колишня група "Аскорти"), і її сусід України - Коля Серга і Маша Собко.
Р
Що цікаво: тільки два країни можуть похвалитися тим, що тільки 2 учасники пішли до фіналу одночасно. Я впевнений, що ви вже вгадали, що це!
Хочу, хто отримує 50 000 євро. Це те, що організатори обіцяють 1-е місце в 2011 році.