Джолі і Пітт знову

Я думаю, що ніхто не буде сперечатися з тим, що зірка пара Jolie-Pitt не скоро хтось перевершить популярність поза екраном. Універсальний інтерес до Анджеліни і Бред був пророчений до того, як вони створили сім'ю, то високопрофільне розлучення Пітта з красою Дженніфер Аністон заради любовних відносин з його партнером в фільмі «Мр. і панс. Сміт» і, нарешті, прийняття трьох дітей-сиріт з різних куточків світу і довгоочікуваний народження трьох повних Джолі-Питт (не кажучи про небесно-високі суми, які хлопці пожертвують на благодійність, створення їх фонд Джолі/Пит, Активні візити до третіх країн світу тощо).

Тож намагаємось провести хронологічний аналіз зовнішнього вигляду всіх шести спадкоємців у сім’ї зірки.

Мадок Сіван, рідний Камбоджа, був прийнятий Анжеліною в березні 2002 року в віці майже на рік. У цей час Джолі був у довгострокових відносинах з актором Біллі Бобом Торнтоном, а після припинення їх отримали підопічними з хлопчика.
Р

3610Р. 4200Р.

Захара Марлі ("Захара" означає квітку в Свайлі, а середнє ім'я дівчини знаходиться на честь Боба Марлі, ямайського музиканта та африканського революційного) було офіційно взято в пристойку Jolie-Pitt пара в липні 2005 року в Ефіопії.
р.

27 травня 2006 р. біологічний перший вроджений Брад і Анжеліна, Шилох Нувел, народився. Дівчина народилася в Намібії. Цікаво, що пара зуміла зберегти таємницю народження дитини, ретельно знеболюючи цей процес від скуштини ЗМІ (і згодом продається фото новонародженого до тих же ЗМІ для рекордної кількості $ 10 млн).

Судячи від дитини, генетика Питта чітко предомінують

5 березня 2007 р. було прийнято у віці трьох в’єтнамських хлопчиків Pax Thien ("peace" є значенням ім’я Pax в латинській мові)

Нарешті, дата 12 липня 2008 року значна з другим народженням Анджеліни, в результаті чого сім'я поповнена близнюками Knox Leon (бой) і Vivien Marchelina (дівчина).

Який з щасливих батьків більш схожий на близнюки ще не зрозуміло, але на мій погляд батько в цьому компоненті має кращу можливість.

Що я можу додати тут... добре зроблено!

П.С. Дивлячись на прибуття нових членів сім’ї Джолі-Питта.