Улюблена папаразия, одна з «друг» всієї Америки, Дженніфер Аністон в останні 6 років стала лише героїнем табличок. Статус на сервери - Brad Pitt Громадські брекони знову симпатують її і знову. Хоча, розглянути Aniston поганий, на мій погляд, просто смішний. За характером вона є більш предатором, ніж потерпілий.
З кожним роком романи Джена стають більш частими і флотними. Хто знає, якщо це наслідок зради, або якщо це все в її спекотній грецькій крові.
В цілому, особисте життя Дженніфера Аністона не починало з Бред Пітт (хоча, згідно з записами на вкладці, іноді здається). До нього, д.е.н. мала юнацькі романтичні стосунки з компанією Ferris Buehler Charlie Schlatter.
З актором Данилом Макдонсом, який вже не живий через серйозні захворювання.
У 1995 році він мав аффрі з Адамом Дурцем, засновником та вокалістом графічних крюків.
Але це були лише короткими, безглуздими романами.
Але для актора Tate Donovan Jennifer Aniston був навіть маррі.
Для мене, перш за все, відомий фільм Love Drink No 9 з Sandra Bullock.
До речі, він також займався Сандрою (закінчення в 1994 році), але відносини не закінчувалися.
У 1996 році актор зустрів Аністон. Він був запрошений, щоб грати в кілька епізодів Джошуа, які люблять Рахель так багато, що вона швидко захотіла його змащувати. Він не працював, здавалося б, він врятував.
Я мав багато дейя ву. Про те, що пара вже близько двох років і навіть оголошена їх залученням. Але як Дженніфер пізніше сказав, що Tate був солодким, романтичним і відправленим, але визначення в нього було значно менше.
На горизонті з’явилася коротка люлька, пов’язана з мегапопулярністю друзів та зайнятим життям Джена. Рік був 1998.
, Україна
Перша зустріч була організована Агентом Аністоном. Вона ніколи не була на сліпу дату до. Ні! Він був любим на перший погляд.
999 р.
Їхній зв'язок розвивався дуже швидко. За кілька місяців після того, як пара оголосила про свою діяльність, і в 2000 році вони одружилися.
Для Дженніфера, життя було ідеально. Вона також здалася всім шанувальникам «найкращої пари в Голлівуді».
Але не довго. Дженніфер приписав розпад відносин на 3-річну кризу, що багато пар не проходять. Хоча, звичайно, вона вже знав, що зйомки «Мр. і панс. Сміт» неприйнятно її чоловіка ближче до жирної краси Ангі.
У жовтні 2005 року було оголошено розлучення. У день до, майбутні дружини побачили на пляжі, тримаючи руки і насолоджуючись вечорами.
Після того, як Джен розповість журналістам, що їх розлучення було "друженим" і що вона "хто завжди захопила і завжди захопить Брад." Я дуже люблю те, що він робить, як він допомагає людям, як він дійсно піклується про них. Він має дивовижний талант! Я не знаю чоловіка краще, ніж Brad. Таким чином, надаючи додаткову причину папаразию, з часу, заподіяти колишнього подружжя «реуніфікації». Останнім з яких, випадково, був пов'язаний з смертю найбільш лояльного і постійного супутника Аністона – її валлій Коргі Тер'єр Норман – він загинув цю пружину.
Питтєрадісно виражена симпатія для своєї дружини, але громадськість, звичайно, інтерпретувала цей імпульс власним чином ... знову.
Але я вгадаю, що я пішов. Так, коли любовна історія з Brad Pitt завершилась, сміливе плече та жилети забезпечили найкращому другу Браду, актор Vons Vaughn.
3610Р. 4200Р.
Крім того, є другом Пітта, праска своїх відносин, що Вінце був партнером Джена на Американському Диворсі.
1990Р. 2199Р.
Розуміння та "терріплі" Вінець допоміг їй через складний час. «Я став мій дефібрилятор. Повернувся до життя. Це саме те, що потрібно вчасно.
Проте, коли Аністон був затишний, Вінце вже не потрібно. Інші горизонти відкриваються перед нею, як професіонально, так і в її особистому житті. Вона стала більш зловмисним і чоловікам почала вибирати для себе.
Рік 2007 був відзначений низкою романів з відомими для їх репутації колекціонерів.
Серед них британська модель Paul Sculfort.
Ясон Льюїс
3610Р. 4200Р.
Marley і Me co-star Owen Wilson
Габаритний зображення
Навіть британська ручна Орландо Цвітло Bloom вольфраму до рядів флотуючих костюмів
Наприкінці весни 2008 року Аністон почав серйозний вафель з поганим музикантом Джоном Майером. По дорозі з'явився цікавий литий - після Джена, Павло Скульфор почав бурхливу романтику з Камероном діазом.
Іоан Майєр з діазом тільки зламав відносини – і він почав не менше бурхливих романів з Аністоном.
Джон Майєр, співак і композитор, 10 років молодше Аністона. Його слава прийшла не тільки через музику, але і його репутація як жінка. Недавні подруги були jessica Simpson і jennifer любов hewitt і Cameron Diaz.
Аніссон і романтика Майєра тривають на три місяці. Я взяв ініціативу в будь-який зручний спосіб - вона запропонувала Майєр, щоб переїхати з нею, навіть запропонував одружитися. Але він, як він кладе його, “не хоче руйнувати своє життя. й
До кінця літа вони розбили.
Наступний об'єкт симпатії Аністона був паном «чарування» Голлівуд – Bradley Cooper.
Зустрілися з набором Promise Doesn’t Mean Igor (2009).
Bradley сподобалося Джен, оскільки він зосередився на своїй кар'єрі і стільки, скільки вона прикрашала собаки.
Прес додано деякі схожості на Brad Pitt.
Спочатку Брадлі відмовляються від відносин з Дженніфером. І було це відносини?
Після того, як справа обмежувалася лише кількома датами.
Цікаво, що фільмографія Дженніфера Анісона з часу ехоє хронологію виникнення чоловіків в її особистому житті. У 2009 році з'явився фільм «Промприз, не означає маррі» і вафф з Bradley Cooper. У 2010 році – зйомка «Буті Мисливці» та нова романтика з іншим партнером на сайті – Джерард Буллер.
2924534
Пара відмовлялася від своїх відносин, а папарази видала фотографії, це заперечення.
р.
І тут є фото, що просто “попередити” громадськість, яка (Я думаю) і шукала акторів, або промоторів “Буті Мисливці”.
В цілому, на мій погляд, ці два справи з Коопером і Алелером можуть бути цілком розглянуті як PR. Напередодні прем’єр-прем’єрів фільмів, а потім відразу підкреслюють. Як кажуть, нічого особистого, тільки бізнесу.
Більше на зв'язку, ніж PR, як поточна романтика Дженніфер з актором Justin Therow.
р.
Румор має це, що Джастін для Джена зламав свої стосунки з дівчиною, з якою він жив разом більше одного року. І Jen вже запровадив його до своїх кращих друзів Courtney Cox і Chelsea Hendler. Крім того, ubiquitous paparazzi помітили ті ж кільця на пальцях акторів.
6665427р.
381502
Ну, можливо, зірки були правими і jen дійсно в 2011 році говорить про те, щоб статус холера, і американський громадський, нарешті, припинить розглянути її жертву невідповідності Brad Pitt.
«Я не планую нічого, маю, як і в Джоні Леноні «Букетний хлопець» - життя, що відбувається, поки ми робимо інші плани».
Веб-сайт: http://www.facebook.com