993
Чоловіча альтанка проти жіночої альтанки
На чохлі був чуйний щось під нісом і старим ангрілі на комп'ютерному моніторі, я сидю поруч з ним і мухом через червень Cosmo — Vanessa Hudgens. "Ви любите її?" - У мене є ця дівчина викликає блювотні хірурги - "Ні, досить ...". І тоді я думав важко, зняв гору старих журналів з мезонини: Зробіть 2 списки - ті, хто ви думаєте, красиві/привабливі/сексуальні, і ті, хто страшний, як мій життя. Не доторкайтесь - "Виноробний дім?" Це не важливо, щоб ви знали, що ви знаєте, що ваш друг Ваза дуже любить, але ви не будете. Я зроблю свій список. Порівняти.
Баути (дума)
(1) Аманда Сейфрід
Мені: Аманда має приголомшливо красиві очі. Я теж схожа на її «колір»: волосся – ірис – шкіра. Ой тебе! Ніжки. Вони ідеально підходять, я бачив їх в Mamma Mia!
ОН: Це різновид бур'янів. Як полонина.
2) Лів Тайлер
Мені: Я думаю, що біла королева виглядає так - холодно-блакитні очі, білосніжна шкіра і чорні волосся.
Він сказав: "Аха, вона так смішна, вона виглядає як Guffy!" Я не помітив, що він був настільки божевільний.
(3) Керсти Еллі
Я: Це особиста проблема, що багато людей не розуміють, але після Me і My Shadow, Kersty стала моєю ідеальною жінкою. Не дівчинки або дівчинки, але жінки. Я бачив деякі останні фотографії її в Інтернеті і був оновлений.
Він сказав: "Незвичайний жир, нічого особливого."
р.
(4) Лілія Кот
Мені: Я люблю форму обличчя.
Хhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Це іноземець.
207754
(5) Ніколь Кідман
Мені: На мій погляд, її зовнішній вигляд є втіленням благородства.
Він: «Це свого роду старого».
(6) Алісія Сріблостоун
Мені: Я пам'ятаю, коли я був трохи старий, я бачив її в деяких фільмах, де вона була jerk. Коли я отримав його. Я думаю, що вона має сексуальні губи.
HM: "Mmmm", "Я думаю, з виразом затвердження.
Adriana Ліма
Мені: Хто не любить Ліма?
ЗДОРОВ'Я
(8) Рахель Мус.
Мені: Я люблю цей тип краси - спокійний серен вигляд, який не викликає правильної форми рота.
Він: "Я думаю, що вона має прищі."
9) Кате Бекінсале
Мені: вона і Рахель виглядають як.
Він сказав: «Друга дівчина, нічого особливого. й
р.
(10) Моніка Bellucci
Мене: Не прокоментуйте, Моніка – любов до життя.
Він: Дивитися, вона має щось з її верхньою губою, вона розтягається. Ботек або щось? Замість мозку у вас є бокс.
Баути (дивитись погляд)
«Я не знаю!» Ну, вони гарячі. . . ?
Джессіка Альба
Чому я можу сказати мені, чому всі хлопці, як Джессіка так багато? Що таке?
(2) Olivia Wilde
Він підніме його, що вона грає лесбіянка в ОС.
(3) Шарліз Анрон
Ось чому він любить J'Adore, де вона роздягає!
(4) Олена Корикова
Хлопці люблять "діти дівчатам".
(5) Еліша Кутберт
Я не маю уявлення, що Єлиша або де він отримав її. Я не знаю, що він бачив в ній більше. Білявка подібно a білявка.
- відео
(6) Eva Longoria
"Ви знаєте, як спекотні жінки?" Як ви знаєте, що ви перевіряєте?
(7) Пенелопе Cruz
Ну, я люблю Пенелопу себе.
(8) Катерін Heigl
«Ви знаєте, що вона виглядає як дитина, так і безглуздий. Це так таємничий. Ти романтичний.
(9) Гейді Клюм
Після півгодинного захоплення тіла я хотів купити підписку на один рік до фітнес-клубу.
(10) Eva Mendes
"Ви знаєте, що вона має низький IQ?" - Так що? У жінки не головне! I'm upset.
Баути (дума)
(1) Аманда Сейфрід
Мені: Аманда має приголомшливо красиві очі. Я теж схожа на її «колір»: волосся – ірис – шкіра. Ой тебе! Ніжки. Вони ідеально підходять, я бачив їх в Mamma Mia!
ОН: Це різновид бур'янів. Як полонина.
2) Лів Тайлер
Мені: Я думаю, що біла королева виглядає так - холодно-блакитні очі, білосніжна шкіра і чорні волосся.
Він сказав: "Аха, вона так смішна, вона виглядає як Guffy!" Я не помітив, що він був настільки божевільний.
(3) Керсти Еллі
Я: Це особиста проблема, що багато людей не розуміють, але після Me і My Shadow, Kersty стала моєю ідеальною жінкою. Не дівчинки або дівчинки, але жінки. Я бачив деякі останні фотографії її в Інтернеті і був оновлений.
Він сказав: "Незвичайний жир, нічого особливого."
р.
(4) Лілія Кот
Мені: Я люблю форму обличчя.
Хhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Це іноземець.
207754
(5) Ніколь Кідман
Мені: На мій погляд, її зовнішній вигляд є втіленням благородства.
Він: «Це свого роду старого».
(6) Алісія Сріблостоун
Мені: Я пам'ятаю, коли я був трохи старий, я бачив її в деяких фільмах, де вона була jerk. Коли я отримав його. Я думаю, що вона має сексуальні губи.
HM: "Mmmm", "Я думаю, з виразом затвердження.
Adriana Ліма
Мені: Хто не любить Ліма?
ЗДОРОВ'Я
(8) Рахель Мус.
Мені: Я люблю цей тип краси - спокійний серен вигляд, який не викликає правильної форми рота.
Він: "Я думаю, що вона має прищі."
9) Кате Бекінсале
Мені: вона і Рахель виглядають як.
Він сказав: «Друга дівчина, нічого особливого. й
р.
(10) Моніка Bellucci
Мене: Не прокоментуйте, Моніка – любов до життя.
Він: Дивитися, вона має щось з її верхньою губою, вона розтягається. Ботек або щось? Замість мозку у вас є бокс.
Баути (дивитись погляд)
«Я не знаю!» Ну, вони гарячі. . . ?
Джессіка Альба
Чому я можу сказати мені, чому всі хлопці, як Джессіка так багато? Що таке?
(2) Olivia Wilde
Він підніме його, що вона грає лесбіянка в ОС.
(3) Шарліз Анрон
Ось чому він любить J'Adore, де вона роздягає!
(4) Олена Корикова
Хлопці люблять "діти дівчатам".
(5) Еліша Кутберт
Я не маю уявлення, що Єлиша або де він отримав її. Я не знаю, що він бачив в ній більше. Білявка подібно a білявка.
- відео
(6) Eva Longoria
"Ви знаєте, як спекотні жінки?" Як ви знаєте, що ви перевіряєте?
(7) Пенелопе Cruz
Ну, я люблю Пенелопу себе.
(8) Катерін Heigl
«Ви знаєте, що вона виглядає як дитина, так і безглуздий. Це так таємничий. Ти романтичний.
(9) Гейді Клюм
Після півгодинного захоплення тіла я хотів купити підписку на один рік до фітнес-клубу.
(10) Eva Mendes
"Ви знаєте, що вона має низький IQ?" - Так що? У жінки не головне! I'm upset.