Рей Бан

Зараз трохи історії: Ра-Бан сонцезахисні окуляри з'явилися в 1929 р., коли Бауш і Лоб отримав наказ від керівництва ВПС США розробити і виготовляти окуляри, які повинні були захистити очі пілотів від засліпого блиску сонця і ультрафіолетових променів, забезпечуючи високу чіткість зображення. Сьогодні це бренд, впевнено провідний в своєму елементі, серед модних аксесуарів повсякденного використання. Дійсно, загальне використання цього бренду по всьому світу не можна помітити. Але в цьому випадку я дивую, що знаменитість воліє Рай Бан, який, як ми знаємо, є найкращою рекламною. Я проаналізую гендерний розподіл, перші зірки чоловічої частини Голлівуду.

2955895

Хайден Крістен на Рей-Бан – 2140 (збір бренду)

Роберт Патинсон в Рай-Бан клубмай Сонцезахисні окуляри

р.

Метью Макконагей - носіння Ray Ban Wayfarer.

Ось легендарний Рай Бан ієрів, і навіть на легендарному Майклу Джексону.

Ленні Кравітц, продовжуючи тему "авіаторів"
5695697

з ними Він Дизель на рекламній фотосесії

Він під керівництвом підібрав свої окуляри під його одягом...або навпаки?

Закон Юди часто бачить у своєму чорному Рей-Банському Wayfarer.

Tom Hanks в Catch Me Якщо ви можете є медичною рамою Ray-Ban Clubmaster, ретро-модель, яка набирає визнання сьогодні.

Мільйонер Кларк Rockefeller обрано Ray-Ban RX Оригінальний Wayfarer 5121 кадр чорний

Роберт Buckley wearing Ray-Ban Clubmaster окуляри

Актор і сценарист Seth Rogen коригує своє бачення з Рей-Бан

Will Smith і Tommy Lee Jones в Ray-Ban 2030 як один з основних атрибутів їх зображення в чоловіків в чорному кольорі і чоловіків в чорному кольорі 2

р.

Ben Affleck носити Рай-Бан 3119 сонцезахисні окуляри в Даревіль

І, мабуть, один з найбільших шанувальників цього бренду Tom Cruise.

Місія неможливе без Ray Ban!
Чи має сенс порівняти цей бренд іншим? Я не думаю, що ми бачимо, що популярність серед відомих чоловіків цього «національного» державного бренду не має рівних.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное