Любов в кіно

Я пропоную продовжити заяву про те, що фільмографія приводить людей ближче. Крім того, у цьому випадку є професійна діяльність найдовших знаменитостей Голлівуду та «людей», відповідно, актори, які діють в цьому кіно, зустрічають один одного в процесі, і в результаті любов в кінотеатрі спокійно переходить в реальне життя.

Хто був Джонні Депп між 1989 і 1993? Молодий і перспективний актор. Хто був молодий Winona Ryder одночасно? - Його коханець. Починався з романтичною повісті під назвою Edward Scissorhands.

3610Р. 4200Р.

Девід Аркет і Courteney Cox одружився в 1999 році після виходу фільму «Жах» «Скрипка», де вони відіграли персонажі, які закохують один одному.

Не менш романтичний він все почалося з пари – закон Юди і Сієнна Міллер. Вони зустрілися на влаштуванні, де зйомка фільму «Краса Альфія або які чоловіки хочуть» (2004) і зламала понад 5 років пізніше.

Під час створення фільму «Дівчина з Джерсі» починає серйозні стосунки між Ben Affleck і Jennifer Lopez, пара закріплюється, але в 2004 році хлопці відокремили.

Майже паралельно, пара грає в іншому загальному проекті «Гіглі»

р.

Аманда Сейфрід і Домініка Копер кожен жертвував своїх довгострокових відносин для їх спільного щастя. У 2008 році під час зйомок музичного фільму «Мамма Мія!»

Я збираюся зробити крок назад і подумати про колишні шлюбні пари Філіп-Верспон. Райан і Рейс відіграли в мелодрами «Громадські ігри», проте, вже в зв'язку за деякий час. Після зйомок актори, підписані до 2006 року (близько 7 років).

Я закінчився в номінації «Любов назавжди». Бен Натюрморт і Крістін Тейлор. Ця зірка була утворена в 2000 році, а в рік раніше хлопці відіграли свої головні ролі в фільмі «Типічний чоловік», потім Амур і вдалася пара його стрілок.

А якщо ви думаєте про це, де є актори, які вимагають знайти один одного, а також на набір? І вистачить часу, щоб дізнатися один одного, і дуже хороший репетиційні відносини.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное