Шкіра порцеляни

Переміщення «поварених курчат» - ці актриси не мають наміру поставитися з вами! Стирка порцелянової шкіри на поріг, і ті зірки, які віддають перевагу аристократичного пальника стати більш і більше. Вони припинили ходьба в солярію і часто засмагали під сонцем, так як вони, нарешті, зрозуміли, що натуральний колір шкіри є кращим доказом благородного походження (до якого деякі знаменитості нічого не роблять, але намагаються переконувати всіх цього).

Можливо, ви також помітили, що відомі актори, співаки і моделі вийшли блідою. Мені здається, що бліда шкіра стає своєрідною модою, і незабаром ми доведемо всіх відвідань шкідливого солярію і повертаємося в цьому плані кілька століть тому, коли всі дівчата прийняли молочні ванни і потерти себе з всілякими засобами, просто перетворити бліда. Я на користь таких нововведень, але я думаю, що модерація необхідна всім, інакше муміми не пройдуть вулиці.

Давайте подивимося на зірки, які перетворили бліду, або недавно, плативши данину своїй природній і здоровій шкірі.

Христина Гендрікс.

Ця дівчина з фігурами бездоганно підтримує статус одного з найсміливіших жінок на планеті протягом декількох років поспіль. Її апетитна фігура змушує чоловіків перетворюватися, і шерсть палловер додає шик і вишуканість. Я не уявляю цю жінку засмагою, так як вона схожа на ренесанс, в якому жінки з фігурами і помітною ніжністю підкорили чоловіків тільки з поглядом і розкішним ґайтом від стегна.

Меган Фокс.

Не чекав Мегана до «блії», але вона вирішила, що хоча б деякі природні властивості повинні бути присутніми в її зовнішній вигляд. Я люблю, коли Meghan засмаглий.

Діта Вон Теґи

Ця королева burlesque знає, як представити себе і її палловер – це її «трик». Я не думаю, що засмагла шкіра підійде цій красуні, так як її чудовий образ буде негайно згасати. До речі, не так давно це сталося з Rose McGowan, який завжди відрізнявся ідеальною шкірою порцеляни, але перенісся з автотаном і відразу змінився (не для кращого).

Р

Анджеліна Джолі.

Angie є добре в будь-який спосіб, навіть як сходової білявка, як в кінофільмі “Життя або щось сподобалося”, який я дивився недавно, вона звертається до мене. Але все ж, щоб бути абсолютно чесною, мені здається, що Джолі потрібно отримати краще і хоча б засмаги трохи.

Камерон Діаз

Жінка з розкішною посмішкою і нескінченними ніжками може мати будь-який колір шкіри, так як ці два якості Cam не подаються в будь-якому випадку.

Крістен Стюарт

«Вампіри» в кінотеатрі Крістен Стюарт, не входить до свого образу поза набором.

Леді Гага.

Я не можу уявити Gaga tanned і з темним волоссям, хоча недавно вона була так само, як. Я думаю, що це час для того, щоб зупинити шокування аудиторії, тому що цей аутсорсинг вже досить втомився.

Шарлетт Йогансон

Scarlett завжди був таким, що і я люблю це. Я не думаю, що тан для неї.

Енн Хатеу

Речі з шкіркою дрібні - палlor тільки фарби Додайте, але ці окуляри просто жахливо не підходять її обличчя. Чому вона зіпсує себе?

Гвен Стефані

Чудова жінка! На сцені з’явилась думка про те, що вона не була багато років. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що трохи засмагла шкіра буде виглядати її трохи більше ніж бліда.

Габаритний зображення

Helena Bonham-Картер

Один з улюблених акторів. Неважливо, що вона має тон шкіри. Пале і бліда, головне в Helena талант.

Кейт Босворт

Я захоплюся своїм зовнішнім виглядом! Я думаю, що вона є однією з найкрасивіших акторів нашого часу, це лише одна річ – це не так багато талантів.

Кірстен Дунст

«Paleface» Kirsten, який нещодавно отримав нагороду на Cannes Festival як найкраща актриса, нещодавно помітно поліпшився. Але її зовнішній вигляд особисто відштовхує мене, а палловер є свого роду нездорових.

Рене Zellweger

Не писаний, хоча б не написана краса, але досить цікава жінка, навколо якої люди завжди коло. Я думаю, що бліда шкіра стала родзинкою її образу.

Тейлор Swift.

Багато людей називають її свинею, і я погоджуюсь з більшістю людей. Я думаю, що вона просто повинна засмагати, хоча вона країна виконавець, який вже утворився власний стиль.

Міранда Керр

З народження сина Мирани чітко освітлюється. Я як і засмаглий, так як зовнішній вигляд дивний!

Adriana Ліма

Ще один «Ангел» – Адріана Ліма, також освітився з народженням дочки. Я не знаю, чому, але я бачу його в багатьох моделях. Ймовірно, ритм життя така, і дівчата дуже «вигадані».

Сестри Олсен

Ці близнюки були колись мої улюблені, але тепер вони щось з чимось. Усього змінено. Не пам'ятаю останнього часу я побачила їх посміхання на фото. Сестри дуже відверті, хоча бліда шкіра характерна для них.

Діана Кругер

Ця модель і актриса завжди так добре вміщена, красива і державна, що ви невидимо випрямите свої плечі і думають «Я хочу бути таким же». Я люблю її аристократичну ніжність.

Катерина Перрі.

Молода співачка шокує аудиторію стільки, скільки вона може, але без косметики вона дуже слабка і невидима. Вона б не розуміла сон...

Р

Нікола Кідман

Ця актриса має дуже нездоровий вигляд через очі, що, здається, надмірно червоний практично завжди. Шкіра не так погана в кольорі, але потрібно принаймні трохи часу на сонці, а колір волосся я змінив на червоний колір.