Психологи запевняють, що кожен батько своєї дочки, поки вона трохи, кілька тисяч разів повинні сказати, що вона найкрасивіша, найкрасивіша, найкрасивіша дівчина в світі, а потім дочка зможе досягти найбільшої і найбільшої реалізації в житті.
А, можливо, ці батьки розповіли своїх дочок, не тільки що вони були найбільш, але, що вони були реальні яскраві зірки. Звісно, це не відомо, але той факт, що їхні дочки виросли і стали красивими і відомими зірками, їх заслуги, без сумніву.
Джессіка, Ашлі і Джое Сімпсон.
Дад молоток і явно красивий. Ви просто повинні подивитися на свої красиві дочки.
Джое Сімпсон негайно взяв на себе роль менеджера Джессі та Ашлі.
132274
Але роль батька все ще більш глобальна, за порадами того, як зробити кар'єру, Джо, періодично рекомендує своїх дочок позбутися від своїх молодих людей, які він не любить. Як правило, він говорить, що ці любить тільки заважати концертну діяльність і працювати в студії, але я думаю, що є більше сказати після того, як батько, хто щиро вважає всім хлопцям непривабливим своїх князів, незалежно від того, наскільки щасливі його принцеси з ними.
р.
481744
Gwyneth Paltrow і Bruce Paltrow.
Гвинет народився в художньому родині. батько, Брюце Паллоу, був відомий режисер і телевізійний продюсер, і її мати, Блайт Деннер, не менш відомий актриса.
Бруце завжди підтримав її дочку в її виконанні. Тож не розуміли, коли сімейний друг Стівен Spielberg запропонував зірвати дівчину в своєму фільмі «Скрем», який став високопрофільним дебютом Gwyneth, батько був тільки радий, що дочка йде в своїх творчих сімейних стопах.
Вони завоювали Оскар разом.
р.
Софія Коппола та Франциска Ford Coppola.
Важко розпочати королівський шлях князів, коли у вас є такий батько: п'ятиразовий лауреат Оскара, дворазовий переможець Golden Palm Branch та десятки інших престижних фільмів.
Але Софія Копкола не думав, бо це був цей всесвітньо відомий режисер, який підняв і оточений нею як дитина з ніжністю і турботою.
А тепер його єдина дочка не боїться стріляти в столиці Японії фільм «Діфічність перекладу», а стала третьою жінкою, щоб виграти Оскар за кращий режисер.
р.
Серж Gainsbourg і Charlotte Gainsbourg.
Любовна дитина відомого французького актора і музиканта, генія скандального Сергія Гаїнсбурга і Джейн Біркіна, акторка і миша Герм'є.
Шарлотт Гайнсбург.
Знаходиться більш екологічна сім'я.
У 1969 році був випущений Джей. Мой не плюс Серж заборонений від мовлення в багатьох країнах. Він, ймовірно, буде гордий, щоб дізнатися, що 40 років відтепер на Каннському кінофестивалі буде не менше скандалу в фільмі Антихрист, в якому його дочка Шарлотт відіграла основну роль.
Всі ролі, обрані дочкою неймовірного Сержа Гайнсбурга, як правило, завжди провокативна, як кажуть, на краю. Це “Антитрист”, “21 грам”, “Циментний сад” – Шарлотт, як батько, продовжує шокувати аудиторію і зробити їх думками, не просто подивитись на екрані фільму.
Amy і Mitchell Winehouse.
Mitchell Winehouse був просто звичайним водієм таксі в робочому місці. Але він любив джаз і hummed Frank Sinatra весь час. Зайдіть кохану дочку до свого голосу.
Сьогодні батько бруківки підтримує свою божевільну дочку в усіх ситуаціях, заперечуючи всі неприємні чутки про її, що прес поширюється.
Для нього здоров'я Ами над усіма іншими, а не Премії грамів та інших. Так він один раз розповів журналістам, що «Геммі може чекати», і талант його дочки оцінять будь-який шлях.
Анджеліна Джолі і Джон Вайт.
Взаємовідносини завжди були складними, шлюб з матір'ю Анджеліна недовго. Іоан часто обдурив на неї, і розірвав рік після народження своєї дочки.
З тих пір, як її мама підняла її і її брат тільки з тих пір, віддавши себе дітям і забуваючи про свою кар'єру, небезпечивши її батько накопичився протягом багатьох років від Анджеліни і розбризнув особливо різко під час своєї молоді. Іоан завжди шукав шляхи скоєння.
Р
Екцентрична антетика юної дочки - виростаюча зірка не могла б не викликати свого батька до критики, що він додатково знімався від себе на непристойність, в чомусь схоже на нього.
Здавалося, що смерть матері назавжди відокремила тепер знамениту дочку і відомого батька в минулому. Але Анджеліна сама стала матір'ю, її власну велику сім'ю показали свої сімейні цінності з іншого боку: терпіння і прийняття родичів, як вони є. Нещодавно Анджеліна взяла перший крок до батька.
Uma Thurman і Роберт Thurman.
р.
Роберт Thurman визнаний науковцем та професором Indo-Tibetan Buddhism в Колумбійського університету. Він став першим Тибетським буддійським монахом з Заходу і батьком Голлівудського кінозірки.
Р
Звичайно, він підняв своїх дітей і, зокрема, красиву Уму в дусі викладання Будди. Uma був названий Uma Chenpo, індуси богиня краси і світла. На різних мовах мова йде про її ім'я. У португальській, її ім'я означає «один»; в Полінезіан, «поцілунок»; в японському, «горсе»; і в Свахілі, «форк». й
Ума не відразу не згасився з Уми.
Але тепер вона щаслива з ним, і вважає, що вона визнала її щасливою зіркою. Крім того, вона прикрашає свого батька, який має, крім того, чудовий почуття гумору: коли журналісти попросили йому хитре питання про його ставлення до зовнішнього вигляду Уми на екранах іноді в майже оголеному вигляді, відомий професор відповів: «Я досить сучасний тато, крім того, я змінив свою дочку багато діаперів і тому, такі епізоди в фільмах не турбують мене. й
Габаритний зображення
853068р.