4846
Смішні і рідкісні фотографії Ріанни
Ця співачка швидко набирає популярність і вже на підборах як Beyonce, так і Lady Gaga. Перший через схожість репертуару, а другий за рахунок удару. Звичайно, ви вказали, що ім'я цієї співачки Риганна. вона молода, енергійна і перспективна дівчина, яка вже досягла досить багато в її 23 роки. Вона не сором'язлива практично що-небудь, хоча хто б подумав про це рано в її кар'єрі, коли Ріанна була солодка і невинна дівчина. На сьогоднішній день вона шокує і відступає від етапу, тому що не так сильного вокалу необхідно компенсувати щось. Нерідко це весело, щоб подивитися її, особливо її концертні фотографії.
Давайте подивимося на веселі і рідкісні фотографії Ріанни, які кладуть її в злегка різне світло.
Смішні фотографії.
Р
р.
р.
фотографії
У цих фотографіях ви можете зрозуміти, що Ріанна не живе так багато в рідних Барбадосах перед її співом кар'єри, але її щира посмішка і сяючий вигляд залишився однаковим.
р.
1 999 р.
Перегляди
Р
П.С. Я апологізую за якість фото. Вони були дуже малими і мали збільшити їх за рахунок якості.
Давайте подивимося на веселі і рідкісні фотографії Ріанни, які кладуть її в злегка різне світло.
Смішні фотографії.
Р
р.
р.
фотографії
У цих фотографіях ви можете зрозуміти, що Ріанна не живе так багато в рідних Барбадосах перед її співом кар'єри, але її щира посмішка і сяючий вигляд залишився однаковим.
р.
1 999 р.
Перегляди
Р
П.С. Я апологізую за якість фото. Вони були дуже малими і мали збільшити їх за рахунок якості.