Андрій Пежик.

Чи є дівчина або бачення про Андрія Пєїка. Модельно-андрогінний, тепер користується успіхом в жіночих і жіночих шоу. Андрій каже, що він відчуває жіночну і маскуліну, але підкреслює різницю між собою і бразильською трансгендерною моделлю Леа Т.

257277

Модель підкорює вершини модного Олімпу. Андрей є частим гостем шоу, він запрошений на участь у фотосесіях та рекламних кампаніях. Але Pejic є затишним хлопчиком. Журнал FHM, який нещодавно опублікував список сотень найкрасивіших жінок на планеті, дав Пейський почесний 98 місце. Тексти пісень, а це означає: Як красиво ви, Andrei!
Інколи Я відчуваю жіночну, іноді більше маскуліну. Хоча люди дивляться мене як більш жіночним, я відчуваю дві статі одночасно. І в даний момент я комфортний в цьому стані.

З дитинства хлопчик зацікавив свою маму гардероб. Він одягається в жіночому одязі, що пригощає гостей і родичів. Але за віком від 12 років Андрій зрозумів, що він ще був хлопчиком, а не дівчинкою, і намагався важко відповідати типовому образу чоловічого підлітка.
Як я виросла старшого, я дізнався, що був рядок між тим, що був чоловіком і чим був жіночий. Згодом він став аномальним, щоб грати з ляльками і застосувати макіяж.

Андрій зацікавився модними журналами з дитинства, але він навіть не замислювався про те, що це модель. Як знайти його? В аеропорту. Або ні? Право, він проданий фрукт у Мельбурні. А потім агент прийшов до нього і купив полуницю з нього. Чи не так?
Не дуже часто про це, що я починав зміни історії, так що це не так нудно. Але кожен з них має свою частку правди. Але несподіванки не закінчуються. Модельне агентство scout думав Андрій був дівчиною. Його приналежність до чоловічої половини населення було знайдено тільки в агенції.
р.

Я взяв участь у жіночих шоу для деяких австралійських дизайнерів. Але мій найбільший жіночий шоу був січень-Гостер шоу в Парижі. Вже давно зацікавила, що я можу показати одяг для жінок. Багато людей думали, що це не добре. Але як можна побачити, він підійде.

Жіноча мода більш затребувана. На жіночому шоу багато уваги приділяють тому, як ви йдете і як ви переїжджаєте. На чоловічій виставці ви просто проходите і це все.

Андрі часто плутають з дівчиною, але, як сама модель припускає, він не хоче перевтілювати як жінка.
Я починаю з того, що люди хочуть бути. У жіночому образі я більш чуттєвий і сексуальний, у чоловіків – я звичайний. І не хочу перетворювати в кого-небудь. Чи не те, що дивиться? Коли журналіст запитав його, якщо він змінив статтю, Андрій відповів: "Так, якщо Секрет Вікторія запропонував мені контракт." Ймовірно це жарт, тому що ці слова Пейського шоу його від хорошої сторони, як досить розумна людина:
Я не скажу, що наші особисті ситуації такі різні. Але в плані нашої роботи, очевидно, що Leah тільки показує жіночі речі, і я можу зробити абсолютно все. Деякі в галузі можуть бачити нас як один тип, і деякі попросять мене бути різними - більш бісексуалів, більше маскуліну, або asexual, не обов'язково жіночний. Я думаю, що професійно я більш універсальний.

На мій погляд, Андрій зробив великий ангел VS, і він змагався з Adriana Lima. Це свідчить про те, що Анді часто приходить до клубу в підборах, і чоловіки лікують його до коктейлів.
Перед тим як поїхати до нього або мене, я розповім вам, що я не жінка. Як правило, це не те, що хтось. «Любо не має меж», – каже Андрій Андрій.

р.

Він не повинен сказати ні. Наприклад, книжкові ланцюги Barnes & Noble і Borders вирішили, що творчий директор журналу Dosier Skye Parrot повинен приховати журнал з деправеденим чохлом ірогинової моделі в поліетиленових пакетах.
Шукаю чоловіка на кришку журналу. Тому, можливо, такі запобіжники непотрібні. Але ми всі знаємо, що це таке. Але про те, що ця кришка є гендерною темою, дуже добре відтворена тут. Він голий і це очевидно, він чоловік. Але як тільки ви дивитеся на обличчі, ви розумієте, що це жінка. А Андрій так ручний, він як чоловіка, так і жінка на цій картині, тому ми вирішили не сперечатися з рішеннями роздрібників. Габаритний зображення

Модель не тільки намагатися на жіночих образах. Він все ще добре виглядає в футуристичних нарядах.

Так, Андрій має змішану реакцію. Деякі вважають його божественно, безсмертно красиво. Не пропустіть позицію в світі. Виберіть своє ставлення до себе Пежич, але пам'ятайте, що Андрей є найкращою ірогінною моделлю нашого часу.

731780

Р

318550 р.

до 1 2 3 4 5+

Посилання:
- Facebook - facebook.com/andrej.pejic
- Твіттер - twitter.com/Andrej_Pejic