мода

Деякі речі, які вважалися або раніше вважалися тенденціями, просто дивляться з їх естетичним зовнішнім виглядом і дискомфортом в носці. Я не можу бути авторитетним модним критиком, але мені здається, що дизайнери, які випустили ці речі в більш широкий світ, просто помилилися.

Думка є чисто суб'єктивною, як вони кажуть, IMHO.

Штани Galife. Я не можу уявити, як ідея краси повинна змінитися, щоб зробити дівчину одягненою в таких брюках здаватися сексуально. І хлопці, які люблять носити халіфа так, щоб половина "п'ятої точки" знаходиться на громадському дисплеї, я б просто вбити.

Штани з щиколотками. Тепер хребта на них має підборіддя, але все ще часто я бачу дівчата з щільними шнурками простягається пальці ніг. Бендери боляче розрізають на шкіру, ніжка схожа на ковбасну паличку в сітку - краса.

Повітряні сукні. На худих моделях з котів вони дивляться дивовижними, так. Але коли ви прогуляєте по вулиці і п'ятниці сукні постійно стрибають, загрожуючи вигнати «Мадам Sit» свого власника – не так шик. Красива, але надзвичайно незрівняна модель.

Окуляри, жалюзі. Ну, Кані Захід добре виглядає на концерті, yeah. І в побуті, хто потребує такого аксесуара?

Коротка куртка на гумці внизу сходів. І знову, це те, що ідеально сидить тільки на власників ідеальної фігури. Витягування постійно зростаючого дна такої куртки не найприємніша активність, особливо якщо вона холодна зовні.

C-рядки вважаються революцією в світі спідниці. Штани без бічних смужок, які проводяться тільки м'язовою силою "п'ятої точки" - що зробила чоловіка, який придумав цей дим? Яка революція чекає нас далі: невидимі комори?