Вулиця

У світі моделей, а також у світі шоу-бізнесу, є тренди – дівчата, стиль якого називають іконичними. Для себе я один з британських Agnes Dane, наш співвітчизник Саша Півова, австралійський abby Lee Kershaw і Dane Freya Beha Eriksen. Я не говорю, що я хочу, щоб одягатися точно так само, але їх стиль обов'язково варто звернути увагу і обговорити.

Agnes Dane є надзвичайна дівчина, як є її стиль сукні. Практично кожен образ – химн для свободи слова. Її стиль не можна описати в одному слово, він має елементи від глазурування, ретро, преппі, 80-ті стилю і багато інших.

Вулиця , Україна

7836937р.

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Незважаючи на очевидну присутність стилю і смаку в цій дівчини, Агнес прагне перестаратися. Що це таке? Модель просто вийшла з ліжка і кладуть шкіряну куртку на її піжами і так пішли падати?

Вулиця

Агнес воліє комфортне взуття і поза кіптявою робить вибір на користь взуття без підборів, чи є чоловічі броги, мотоцикл взуття, кросівки або сандалі.

Улюблені кросівки

Вулиця

Зручне пів взуття в поєднанні з пальто в стилі преппі

Вулиця

Броджі - наймодніші взуття сезону

Вулиця

У гардеробі Agnes кілька пар різнокольорових взуття Dr. Martens

Вулиця

Комбінація жіночності та спортивного стилю - кросівки з квітковим принтом

Вулиця

Не дивлячись на таку «бойську» образ, Агнес не дивно жіночний витончений стиль. У вечірніх сукнях в підлозі і світлих нарядах в поєднанні з високими підборами модель відмінно виглядає.

Вулиця

Вулиця р.

Вулиця

У цьому образі Агнес майже не знає - від незрівнянної моделі перетворилася в красиву леді.

Вулиця

Агнес Дане - це його відсутність.

Вулиця

Вулиця

«Для виходу» дівчина може дозволити помади цікавого відтінку, смокі-це або гламурних стрілок.

Я завжди любила кольорові стріли - класика в сучасному трактуванні

Вулиця

Вулиця

Губна помада цікавого ягідного відтінку наноситься пальцями - це дозволяє уникнути занадто чіткого контуру і дати образ легко.

Вулиця Р

Вулиця

Вулиця

Зачіска Agnes різко відрізняє її від натовпу довгих моделей: Dean використовується для зносу короткі блондинки стрижка, сьогодні її вибір є скорочений боб з чубчиками, в чорному кольорі.

Вулиця р.

Вулиця

Вулиця

Темний колір волосся Anesse дуже добре і вигідно контрастує з блакитним кольором очей.

71627.

Модель любить експериментувати не тільки з волоссям, але і з волоссям. У один раз Агнес ходив з головою з липучкою.

Вулиця

Коли дівчина волосистої промисловості очолила її коліристку, щоб дати колір волосся яскравості - так її стаканчики стали рожевими.

Вулиця Р

В університеті Саша Пивоварова навчалася мистецтвом, і її хобі, яка ніколи не стала її професією, була неодмінно відображена в її стилі сукні. Наряди Саші близькі до богемного стилю: багато аксесуарів, хутра, цікаві принти – все це в одязі моделі. Відмінною особливістю всіх образів Саші є багатошарова.

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Саша в макіяжі найчастіше стримана.

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Тільки іноді, щоб підкреслити вже цікаве обличчя, дівчина висвітлює губи або очі.

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Це чудова удача подивитися Фрея Беха Еріксен в одязі не чорна. Її стиль - чорні підбори, чорні брюки, чорні черевики та чорні аксесуари.

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Сама Фрея здатна бути білою футболкою, сірими джинсами або кліткою.

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Фрея доповнює свій стиль байкера з рубцевою помадою та чорним димним сисе.

Вулиця

Хоча її відмінна шкіра і виразні очі і губи дозволяють дівчатам не використовувати косметичні засоби в цілому.

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Дуже рідко: Фрея Беха Еріхсен в шкіряній куртці оливкового кольору (!) Як виглядає чорний загальний вигляд.

Вулиця

Abby Lee Kershaw нагадує мені про казковий характер. Boho-chic - це вибір моделі, яка з'являється в публіці в довгих літаючих спідницях і пальмах і гербах різних кольорів і фактур.

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Вулиця

Обов'язковий аксесуар - фентезі намисто або медальйон на шиї.

Вулиця

Вулиця

також, Аббі Лі не байдуже до кілець з кольоровими напівкоштовними каменями вражаючого розміру.

Вулиця р.

У звичайному житті ви навряд чи зможете побачити Abby Lee з яскравим макіяжом - ніжний рум'яна і досконала шкіра допоможе їй виглядати мільйон.

Вулиця

Вулиця

Тільки іноді модель використовує помади в кольорі вина.

Вулиця

Аббі Лі рідний колір легкий блонд і, на мій погляд, він дуже добре підходить.

Вулиця

Вулиця

Але дівчина craved зміни і пофарбована в платиновий блондинка. Неприродно виглядає, але дає образ Кершава «космічна».

Вулиця

Вулиця