Вулиця

У світі моделей, а також у світі шоу-бізнесу, є тренди – дівчата, стиль якого називають іконичними. Для себе я один з британських Agnes Dane, наш співвітчизник Саша Півова, австралійський abby Lee Kershaw і Dane Freya Beha Eriksen. Я не говорю, що я хочу, щоб одягатися точно так само, але їх стиль обов'язково варто звернути увагу і обговорити.

Agnes Dane є надзвичайна дівчина, як є її стиль сукні. Практично кожен образ – химн для свободи слова. Її стиль не можна описати в одному слово, він має елементи від глазурування, ретро, преппі, 80-ті стилю і багато інших.

, Україна

7836937р.

Незважаючи на очевидну присутність стилю і смаку в цій дівчини, Агнес прагне перестаратися. Що це таке? Модель просто вийшла з ліжка і кладуть шкіряну куртку на її піжами і так пішли падати?

Агнес воліє комфортне взуття і поза кіптявою робить вибір на користь взуття без підборів, чи є чоловічі броги, мотоцикл взуття, кросівки або сандалі.

Улюблені кросівки

Зручне пів взуття в поєднанні з пальто в стилі преппі

Броджі - наймодніші взуття сезону

У гардеробі Agnes кілька пар різнокольорових взуття Dr. Martens

Комбінація жіночності та спортивного стилю - кросівки з квітковим принтом

Не дивлячись на таку «бойську» образ, Агнес не дивно жіночний витончений стиль. У вечірніх сукнях в підлозі і світлих нарядах в поєднанні з високими підборами модель відмінно виглядає.

р.

У цьому образі Агнес майже не знає - від незрівнянної моделі перетворилася в красиву леді.

Агнес Дане - це його відсутність.

«Для виходу» дівчина може дозволити помади цікавого відтінку, смокі-це або гламурних стрілок.

Я завжди любила кольорові стріли - класика в сучасному трактуванні

Губна помада цікавого ягідного відтінку наноситься пальцями - це дозволяє уникнути занадто чіткого контуру і дати образ легко.

Р

Зачіска Agnes різко відрізняє її від натовпу довгих моделей: Dean використовується для зносу короткі блондинки стрижка, сьогодні її вибір є скорочений боб з чубчиками, в чорному кольорі.

р.

Темний колір волосся Anesse дуже добре і вигідно контрастує з блакитним кольором очей.

71627.

Модель любить експериментувати не тільки з волоссям, але і з волоссям. У один раз Агнес ходив з головою з липучкою.

Коли дівчина волосистої промисловості очолила її коліристку, щоб дати колір волосся яскравості - так її стаканчики стали рожевими.

Р

В університеті Саша Пивоварова навчалася мистецтвом, і її хобі, яка ніколи не стала її професією, була неодмінно відображена в її стилі сукні. Наряди Саші близькі до богемного стилю: багато аксесуарів, хутра, цікаві принти – все це в одязі моделі. Відмінною особливістю всіх образів Саші є багатошарова.

Саша в макіяжі найчастіше стримана.

Тільки іноді, щоб підкреслити вже цікаве обличчя, дівчина висвітлює губи або очі.

Це чудова удача подивитися Фрея Беха Еріксен в одязі не чорна. Її стиль - чорні підбори, чорні брюки, чорні черевики та чорні аксесуари.

Сама Фрея здатна бути білою футболкою, сірими джинсами або кліткою.

Фрея доповнює свій стиль байкера з рубцевою помадою та чорним димним сисе.

Хоча її відмінна шкіра і виразні очі і губи дозволяють дівчатам не використовувати косметичні засоби в цілому.

Дуже рідко: Фрея Беха Еріхсен в шкіряній куртці оливкового кольору (!) Як виглядає чорний загальний вигляд.

Abby Lee Kershaw нагадує мені про казковий характер. Boho-chic - це вибір моделі, яка з'являється в публіці в довгих літаючих спідницях і пальмах і гербах різних кольорів і фактур.

Обов'язковий аксесуар - фентезі намисто або медальйон на шиї.

також, Аббі Лі не байдуже до кілець з кольоровими напівкоштовними каменями вражаючого розміру.

р.

У звичайному житті ви навряд чи зможете побачити Abby Lee з яскравим макіяжом - ніжний рум'яна і досконала шкіра допоможе їй виглядати мільйон.

Тільки іноді модель використовує помади в кольорі вина.

Аббі Лі рідний колір легкий блонд і, на мій погляд, він дуже добре підходить.

Але дівчина craved зміни і пофарбована в платиновий блондинка. Неприродно виглядає, але дає образ Кершава «космічна».