1361
Жіноча знаменитості
Більшість жінок часто незадоволені їх зовнішнім виглядом: ніс занадто довгий, очі занадто дрібні, вії короткі, особа квадратна або наприклад, занадто вузькі губи і так далі. Але це не просто нам «під ключ», які перевантажуються комплексами. Знаменитості є такими ж жінками, які також мають пучок комплексів, які також не люблять щось про себе і хто, як будь-який розумний і хитрий жінка, дефталі приховує свої недоліки.
Я зумів «діг» кілька фотографій розірваних голлівудських знаменитостей, щоб ви і я впевнений, що вони прості люди з однаковими звичними проблемними вухами, як багато жінок навколо нас.
І так, щоб привернути увагу до вибору фото самих розірваних голлівудських знаменитостей.
Катерина Гудсон
Дженніфер Гарнер
Дженніфер Лопес
Jessica Сімпс
Р
Olivia дикий.
Reese Witherspoon
Судні Cox.
Емма Ватсон
Бейонце трохи протроїде одне око, тому зірка зараховуються в ряди драпірів.
Наталі Портман.
Ніна Добрев
Р
Енн Хатеу
Юлія Робертс
Charlize Theron як і раніше має таку ж проблему, що стосується очей.
Emmy Blunt.
Shannen Догерти
Крістен Стюарт
р.
Cynthia Nixon.
І звичайно, за останні «зірки» відбору Britney Spears
Може бути деякі з голлівудських красунь у списку і не отримали, але це тільки тому, що дуже добре маскує вухо.
Я зумів «діг» кілька фотографій розірваних голлівудських знаменитостей, щоб ви і я впевнений, що вони прості люди з однаковими звичними проблемними вухами, як багато жінок навколо нас.
І так, щоб привернути увагу до вибору фото самих розірваних голлівудських знаменитостей.
Катерина Гудсон
Дженніфер Гарнер
Дженніфер Лопес
Jessica Сімпс
Р
Olivia дикий.
Reese Witherspoon
Судні Cox.
Емма Ватсон
Бейонце трохи протроїде одне око, тому зірка зараховуються в ряди драпірів.
Наталі Портман.
Ніна Добрев
Р
Енн Хатеу
Юлія Робертс
Charlize Theron як і раніше має таку ж проблему, що стосується очей.
Emmy Blunt.
Shannen Догерти
Крістен Стюарт
р.
Cynthia Nixon.
І звичайно, за останні «зірки» відбору Britney Spears
Може бути деякі з голлівудських красунь у списку і не отримали, але це тільки тому, що дуже добре маскує вухо.