1372
Жіноча знаменитості
Більшість жінок часто незадоволені їх зовнішнім виглядом: ніс занадто довгий, очі занадто дрібні, вії короткі, особа квадратна або наприклад, занадто вузькі губи і так далі. Але це не просто нам «під ключ», які перевантажуються комплексами. Знаменитості є такими ж жінками, які також мають пучок комплексів, які також не люблять щось про себе і хто, як будь-який розумний і хитрий жінка, дефталі приховує свої недоліки.
Я зумів «діг» кілька фотографій розірваних голлівудських знаменитостей, щоб ви і я впевнений, що вони прості люди з однаковими звичними проблемними вухами, як багато жінок навколо нас.
І так, щоб привернути увагу до вибору фото самих розірваних голлівудських знаменитостей.
Катерина Гудсон
Дженніфер Гарнер
Дженніфер Лопес
Jessica Сімпс
Р
Olivia дикий.
Reese Witherspoon
Судні Cox.
Емма Ватсон
Бейонце трохи протроїде одне око, тому зірка зараховуються в ряди драпірів.
Наталі Портман.
Ніна Добрев
Р
Енн Хатеу
Юлія Робертс
Charlize Theron як і раніше має таку ж проблему, що стосується очей.
Emmy Blunt.
Shannen Догерти
Крістен Стюарт
р.
Cynthia Nixon.
І звичайно, за останні «зірки» відбору Britney Spears
Може бути деякі з голлівудських красунь у списку і не отримали, але це тільки тому, що дуже добре маскує вухо.
Я зумів «діг» кілька фотографій розірваних голлівудських знаменитостей, щоб ви і я впевнений, що вони прості люди з однаковими звичними проблемними вухами, як багато жінок навколо нас.
І так, щоб привернути увагу до вибору фото самих розірваних голлівудських знаменитостей.
Катерина Гудсон

Дженніфер Гарнер

Дженніфер Лопес

Jessica Сімпс

Olivia дикий.

Reese Witherspoon

Судні Cox.

Емма Ватсон

Бейонце трохи протроїде одне око, тому зірка зараховуються в ряди драпірів.

Наталі Портман.

Ніна Добрев

Енн Хатеу

Юлія Робертс

Charlize Theron як і раніше має таку ж проблему, що стосується очей.

Emmy Blunt.

Shannen Догерти

Крістен Стюарт

Cynthia Nixon.

І звичайно, за останні «зірки» відбору Britney Spears

Може бути деякі з голлівудських красунь у списку і не отримали, але це тільки тому, що дуже добре маскує вухо.