Леа Т.

Нерідко в моделі отримують такі незвичайні засоби, як Андрій Пейкін або Ля Т. Якщо ви можете сказати, що Андрій є людиною, навіть якщо він чистий біологічний, то ви не можете сказати, що про Леу. Це те, що T трансгендер. Щоранку прокидається тілом, що поєднує в собі дві повністю протилежні органи. Але Леа чекає на операцію, яка зробить її жінкою.

Коли ви починаєте приймати гормони, ваше серце починає ослаблення. У цей момент я відчув розчарований в моєму житті. Я прогулявся по вулиці і люди сміхалися на мене.

Дуже важко пройти гормональну терапію. Це не жарт, ваш організм дуже швидко змінюється. Скінні зміни, що виростають. Волосся виростають швидше і стегна стають ширшими. Я люблю запах тіла після гормональної терапії. Дуже тонкий і приємний.

Дуже дивний, щоб побачити мій грудей і пеніс на тілі одночасно. Я так нервую про операцію. Я дуже страшний. Я впевнений, що я буду в багато болю.
р.

р.

Р.

Я, вулиця над Леею сміється. І Рикардіо Тісі (креативний директор Givenchy) захопив її:
Вона була завжди супер-фемінин: крихкий і дуже аристократичний. В рамках нашої сім'ї.

Природно, після зустрічі з ним Ліа вирішив розпочати зміну. Можливо, Ricardo дала довіру.
Я зустрівся з Рікардо Тісі, який тільки закінчив Центральний Сент-Мартенс. Поступово ми стали друзями. Одного разу він заохочував мене носити підбори до партії. Ми пішли покупками для цих трансгендерних взуття і запалити свої брови.
Габаритний зображення

Леа не сором'язлива її минулого, сьогодення і майбутнє. Коли Тіша пропонувала, що вона не розкрила її секрет, Леа не підкаже ні.
- Ви впевнені? Я хотів би розповісти про нову кампанію, тому мені потрібно знати, що я повинен говорити про вас. Якщо ви хочете, я підкажу вам дівчину.

- Ні, ні і ні знову. Перше, що ви будете говорити про мене, що я трансгендер. Тому що це питання.

Україна

Vogue пише, що Леа – це відчуття восени 2010 року та нове агентство відкриття. Її краса приваблива, особливо для Givenchy, Ricardo - сказав він Після того, як стиль бренду будується на межі маскулінності і фемінності. І все почалося з розумного хлопчика Леонардо, народженого в сім'ї відомого футболіста і вихованого католицького.
Я був хотіти я був гей! Модель - сказав він. Це буде менш болючим для моєї родини. Але на жаль, я ніколи не зміг прийняти своє тіло. Це буде набагато простіше, якщо я був гетеросексуальний хлопець, мав подруга, сім'ю, дочки, одружився ... привів, що називається нормальним життям. Але це неможливе, тому що щось у вашому мозку говорить вам, що ви народилися в неправильному тілі.
Але її батьки були більш прихильними новинами, ніж очікувалося Леа.
Я думав, що це буде величезним ударом до них. Але мій батько здивував мене, бо він взяв його дуже природно, Леа сказав. Він сказав мені: "Чому ви хлопець, жінка, або ви хочете бути собакою, я люблю вас, як ви хочете бути. й

979397

Після участі Леи в Олександрівському герчківському шоу в Сан-Паулу, його батько сказав: "Нехай я можу помирати з спокійною душею". Не варто дихати, хоча. Хоча Леа - 28 років, вона все ще на її шляху до слави. T каже, що вона не знає, що її майбутнє буде. Може бути на прогулянці або в студії або вдома в Бразилії. Але одна річ обов'язково: Leah допомагає іншим, як її.
У той же ситуації, як мене, каже модель. Вони розуміють, що вони народилися в неправильному тілі, вони мають ідентичність, і це дійсно серйозне. Ви можете зіткнутися з усіма цими речами: відчуйте себе, як ви не будете, відчувати себе, як ви Ви відчуєте себе, і це може призвести до того, що ви не маєте шансів на життя. Я хочу, щоб молодий трансгендер 20-річний відкрити журнал, подивитися мій фото і прочитати про мене і сказати, Ох! Шахрайство! Після цього він може відчувати полегшення за хвилину. Це те, що найбільше має значення.

Судячи з цього відео, Леа вже мала операцію, але про нього немає інформації.