2076
Будівельні сукні
В цілому, фантазія людини необмежена не краплі - це аксіом. Це особливо очевидний зараз, коли кожен намагається отримати щось, щоб виділитися з натовпу, але є спроби завжди успішним? Ми вже отримали в одяг (м'ясне плаття Ґага приходить до уваги відразу) – іноді ви отримаєте чудові твори, а іноді... краще просто відключати.
Продовжуючи тему мого попереднього повідомлення про паперові сукні, я хочу показати вам кілька варіантів:
Минулі та наступні сукні були створені студії Doberman в особі Олександра Захарової та Ілля Плотніков та деякі з них з'явилися в одному з питань L'Officel за 2009 рік.
25115725
Боти виглядають трохи нереально... Звичайно, я розумію, що вони можуть бути легко побудовані з паперу, але якось це видовище, як і раніше тривоги мене.
Круглий фігурний чорний і білий комір і я загинув, я хочу таку сукню, тільки, бажано з тканини!
497010
р.
Чужий в'язниця) Чарівна в'язниця - моя уява занадто бурхлива, тепер буде вночі.
Далі це невеликий вибір різних суконь з паперу.
Ця сукня виготовлена з сторінок, вирощених з книги телефону.
Не менш привабливо виглядають сукні з кольорового паперу:
Габаритний зображення
Ну, ви бачите папір - це занадто банальний, тому в курсі йде все, що йде по всьому ...
Тим не менш, жіноча сукня не здивує.
Зелено-листова сукня
р.
О, ви не можете обійтися без сукні для волосся.
317593
Хризантеми також підходять, якщо ви хочете побудувати нову сукню:
409592
Немає квітів, але є дерево під рукою. Це теж!
Якщо ви хочете, ви також можете використовувати світильники.
З повагою! Краще не дивитися слабкий - головний шедевр:
Одягнена Жінка!
Якщо немає коляски, телефонних директорів і т.д. в домашніх умовах, то можна також використовувати сміттєвий мішок.
До речі, подивіться на плаття Ke$ha не схожий на що-небудь?
3610Р. 4200Р.
Я відчуваю, що незабаром він не буде модним носити прості сукні, вам потрібно буде придумати щось так само, щоб не менше виділятися від натовпу.
Фото: papier-couture.com
Продовжуючи тему мого попереднього повідомлення про паперові сукні, я хочу показати вам кілька варіантів:
Минулі та наступні сукні були створені студії Doberman в особі Олександра Захарової та Ілля Плотніков та деякі з них з'явилися в одному з питань L'Officel за 2009 рік.
25115725
Боти виглядають трохи нереально... Звичайно, я розумію, що вони можуть бути легко побудовані з паперу, але якось це видовище, як і раніше тривоги мене.
Круглий фігурний чорний і білий комір і я загинув, я хочу таку сукню, тільки, бажано з тканини!
497010
р.
Чужий в'язниця) Чарівна в'язниця - моя уява занадто бурхлива, тепер буде вночі.
Далі це невеликий вибір різних суконь з паперу.
Ця сукня виготовлена з сторінок, вирощених з книги телефону.
Не менш привабливо виглядають сукні з кольорового паперу:
Габаритний зображення
Ну, ви бачите папір - це занадто банальний, тому в курсі йде все, що йде по всьому ...
Тим не менш, жіноча сукня не здивує.
Зелено-листова сукня
р.
О, ви не можете обійтися без сукні для волосся.
317593
Хризантеми також підходять, якщо ви хочете побудувати нову сукню:
409592
Немає квітів, але є дерево під рукою. Це теж!
Якщо ви хочете, ви також можете використовувати світильники.
З повагою! Краще не дивитися слабкий - головний шедевр:
Одягнена Жінка!
Якщо немає коляски, телефонних директорів і т.д. в домашніх умовах, то можна також використовувати сміттєвий мішок.
До речі, подивіться на плаття Ke$ha не схожий на що-небудь?
3610Р. 4200Р.
Я відчуваю, що незабаром він не буде модним носити прості сукні, вам потрібно буде придумати щось так само, щоб не менше виділятися від натовпу.
Фото: papier-couture.com