50 моделей

Топ 50 моделей нашого часу відповідно до одного з найбільш авторитетних моделей сайтів.com. Частина перша.

50.00 р. Вебер

Ельін був залучений до багатьох шоу останнього сезону, а головне - відкрив Баленсіягу. Елін є бразильцем, який зараз 22 років.

р.

49.00 р. Anais Малі

Американський Vogue любив цю модель. Вона дуже перспективна. Анаї називають одним з найцікавіших дівчат її покоління.

1 999 р.

49.00 р. Яна Науерова

Дві 49-ті місця не помилуються. Дівчина знаходиться в правому місці, і буквально кожен починає бронювання її: від Balenciaga до Vogue.

48. Барбара Палвін

Барбара любить камери. Вона з'являється частіше в журналах, ніж на катавлі.

97414734

47. Тао Окамото

Вона почала свою кар’єру у 2009 році і завершила зимовий сезон.

3610Р. 4200Р.

46. Patricia ван дер Vliet

Вона завершила четверту четверту в четвертому сезоні наступної моделі Голландії.

р.

45. Хайлі Клейсон

р.

Вона тільки 15 років, і за її плечима вже показує Калвін Клен, Гучі, Версце, Ланвін, Крістіан Діор, Герм'є.

10535064

44. Аячк Ден

Ajak - перша чорна модель в дев'яти сезонах, які з'являються на подіумі під час падіння Chloe 2009 року.

43. Карола Ремер

Друга жіноча колекція Tom Ford. Вона зірвала в V, Harper's Bazaar і китайський Vogue. «Нагадуємо мене про молодих кізових мох. Особлива свіжість в обох з них, що об’єднує їх, говорять глядача.

р.

43. Сірий Tollerode

Норвезька модель любить верхову їзду, катання на лижах, м'ячі, аеробіки і співати. Вона була відзначена в кампаніях Джона Галяно, Макс Мара, Марка Якобса, Міу Міу, Прада, Валентино.

42. Леа Т.

700708

Транссексуальна модель, улюблений дизайнером Ricardo Tisci.

р.

41. Алла Костромичєва

Сьогодні найбільш успішна українська модель в світових модних столицях.

40. Юлія Санер

Швейцарський знає, що вік моделі короткий, тому вона готується до зарахування в сільськогосподарську академію.

39.00 р. Ruby Альдрідж

У моделювальному бізнесі з 2008 року, але тільки зараз її кар’єра вирушила в

38. Юлія Степонавішут

Народилася в Литві, вона відома своїм чарівним посміханням.

Р

38. Кендра Спірс.

Kendra постійно порівнюється з Cindy Cruford.

37. Кінга Раджак

Я не почав цього часу. В першу чергу я не займав свою професію серйозно. Я був досить песимістичною про неї і прийняв загальний вигляд, що не було сенсу в моді, і нічого спільного між худими дівчатами і божевільними модними дизайнерами.

36.00 Р Кірсі Піроен

35. Anais Pouliot

Завдяки чудовому обличчі моделі прогнозування великого майбутнього.

34. Анна де Ріжок

Вона стала відома переважно завдяки шоу Prada / Miu Miu.

33. Шу Пі.

Нинадцять років, народився в Китаї, вона з'явилася на Givenchy Couture і Alexander McQueen.

32. Caroline Brach Nielsen

«Я почав конкурувати в кінських змаганнях з моменту, коли я був шістьм, і всі мої родичі (і я) були впевнені, що я досягла успіху в цій галузі, яка безглузда або на жаль не сталася.» З моменту моделювання агента розмітити Nielsen на піцерії і запропоновано стати моделлю.

32. Куммінги Eliza

р.

Ребел, все це.

31. Емілі Бейкер.

Відкрився осінньо-зима шоу Prada і оголосив себе як перспективна модель.

31. Лука Бресель

З такою назвою ви не зможете стати супермоделлю, а Chanel стала її.

30. Ганна Гольман.

Він любить грати скрипкою, варити і в'язати. А також знімати голі для глянцевих журналів.

30. Марина Лисчук

Супермоделювання на основі Мінська Марина не була особливо активною.

29. Гінта Лапін

Р

Вона представила Miu Miu і навіть Yves Saint Laurent.

28. Фріда Густавсон

Молода «Кате Мос» з елевантним зовнішнім виглядом зачаровує не тільки аудиторію, але і дизайнерів. Прогулянка по 50 міток.

р.

27. Nimue Сміт

379199

27. Зузанна Біч

р.

4188886

Вона була вгорі 10 V Журнал Іспанія.

Поєднання темного волосся і блідо-шкіри зробили свою роботу. Валерія спалахнула на різних екранах, а також в Dazed & Sonfused, Ten Magazine, Zoo Magazine, Amica Italy та Cover Magazine.

25. Маас Мирте

174680

Стиль.com названий голландською жінкою Mirte один з кращих сезонів 10 рейків.

25. Арленіс Соса

Домініканська модель є обличчям бренду Lancôme.

941062