Macyage Ферджі

Дуже неоднозначна людина Stacey Ann Ferguson або просто Fergie, це зразкова дружина і успішна леді, але при цьому вона відома як загартоване бісексуал і дівчина, яка активно взяла наркотики. Двох протилежних в одній людині є дійсно ратичною сумішшю. 36-річна співачка, акторка і дизайнер ніколи не приховав її залежність і бореться з наркозалежністю, вдало подолала його після закінчення. Соліст Чорного Ока горох не хоче виростити старий, але постійно молоді, носити сексуальні наряди і робити навмисно принадний макіяж, який, звичайно, чоловіки люблять, тому що серед її дружників був навіть Джастін Тимберлей, який 6 років молодше Фергі.

Ця «жінка безкоштовних поглядів» завжди намагається зробити її «колеями на червоному килимі, тому її макіяж дуже різноманітний і цікавий. Я хотів би переконатися, що ви занадто ...

P.S. Всі фото натискаються.

1,1 км Фергі на початку своєї кар'єри з Чорним Очим горохом, а також в період, коли вона спробувала свою руку як сольний художник, просто неймовірно енергійний. Вона може «заражати» з енергією цілого залу, який просто занурився з захопленням. Чи нікому не пам'ятають Лондонський міст? Я пам'ятаю, і вона була те, що — сексуальна і навіть непохитна, але без засобів вульгар. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я буду більш обережним, щоб позбутися від пірсингу і просто сновидіння жінки, а не Фергі.

2,2 км Я не можу стояти брів пірсинг на дівчат! Це просто жахлива пам'ятка, щоб ті, хто не розуміли? Дивлячись на те ж саме Фергі, як і з макіяжем все право (крім губ, які виглядають як «підстрибки»), але пронизливий вирізає всю чарівність жіночої краси в корені. Я особливо люблю Фемінін Фергі, але я мав взяти мій прониз цього дня.

26550

3. У Ті зуби! Білий, ніж білий: Цікаво це шпони або щось? На відміну від яскраво-червоної помади робить посмішку сліпою, і акуратними стрілками завершують образ. Я знову зателефоную їй.

4. У Трохи втомлений, але загальний не поганий. Я зробив замітку, що в жодному з картин Фергі виглядає молодий. Чи впливає на жінку турбулентний минулий? Я просто не розумію, як Анжеліна, 36 і Фергі (також 36) можуть виглядати так різні. Фергі перед Анжеліною Старою леді (соррі, любителі Фергі, нічого особистого).

5. Умань Хороший макіяж. М'які персикові відтінки розгладжують гострі риси обличчя Фергі, завдяки чому вона стає природною і привабливою.

р.

6. Жнівень Волосся-волосся ... Вони мають гарне волосся (якщо вони самі) Макіяж чудовий, але Фергі, здається, має обмінюватися п'ятою декакцією. Demi Moore це просто дівчина, хоча вона 48. Пластик використовується як для тих, але, очевидно, Демі є більш талановитим хірургом.

7. Про нас Фергі триває щороку, набуваючи фемінність і витонченість, які ніколи не бачили. Приємно побачити її як. Макіяж дуже ніжний і приємний, тому особа миттєво незрівняна. Якщо я не знаю Фергі не мав дітей, я думаю, що вона була вагітна в цій картині.

8. У Сама Фергі не має ніякого відтворювального вигляду, але вона завжди нагадує мені знаменитостей, які не можуть виглядати без сліз. Тут дещо схожий на Donatella Versace, хоча навіть кілька пластмас. Робимо макіяж якісно і красиво, просто під вечірнім платтям співачки.

9. Навігація Не думаю, що я прикріпив до цього пронизу, але він повинен бути знятий, коли я був 25. Мені здається, що жінка в 25-28 років повинна виростити, і не носити ці дрібниці. Це, мабуть, справа смаку, але я люблю пірсинг тільки на індивідуальних особистостях, які Фергі не включають. Макіяж крутий, і зачіска так без бомб. Я ніколи не бачив Фергі з косою, тому це хороший відкриття для мене.

10. "Брокен Дівчина" Фергі дуже красива, але я все одно хочу цю смугу від голови. Співачка має такі красиві очі, що макіяж є просто ідеальним для неї. Красиво підкреслені очі – маленька «диха» The Fergie вона використовує багато. Це хата співачки.

11. Я не думаю, що Фергі йде. Чарівний колір, який має можливість бути жіночним і чарівним, є образом Фергі.

12. Це так незвичайне, щоб побачити Фергі так теплі і домашні, але це, безумовно, підходить. Коли я бачу співачки, я думаю, що вона дуже добрий і веселий, і сценічний образ просто маска.

13.00 р. Зморшки просто показання, де часто з'являється посмішка. - Марк Твайн

14. У жанрі Р`n`b є найвідоміший вокаліст. Я люблю Фергі навіть в цьому гізі спортивної і прохолодної краси, і макіяж досить звичайний, тому не дуже хороший.

15.00 р. Моє ліве око дайте мені вниз, але я хвилююсь і раджу цим образом Фергі. Зморшки практично невидимі, і це чіткий плюс. Повага артистів макіяжу:

40990234

16.00 р. Цікаве зображення, дійсно макіяж я не розумію. Я не люблю.

17.00 р. Гарний макіяж, але занадто багато глянцевих на губах (докладно кілька шарів) і знову я захоплюю пронизу з місця.

18 років Тут представлено один з кращих зображень. Ідеально підходить для волосся та очей! Єдине, що дійсно викликає незручність - губи, або досить кілька шарів помади (блискавки) на них, як і на попередній фото.

19.00 р. Деякі види безтурботного образу. Тут приваблива недбалість, а іноді відштовхується недбалість, на жаль, на фото другого варіанту. Макіяж схожий на No 2 макіяж.