Unfamiliar країни зірки?

Я не маю нічого проти нього. Однак, оскільки цей жанр не популярний як поп-музика, менша кількість його представників добре відома громадськості.

Недавній, однак, в стилі країни почали швидко отримувати імпульс і розширити за межі Америки, стати все більш популярними по всьому світу. Тож час познайомитися з деякими українськими художниками.

Найпопулярніший співак в стилі кантрі сьогодні може, швидше за все, назвати Taylor Swift (імені юних людей вона, безумовно, популярна).

Молода співачка все частіше торкає різні діаграми, з'являється на подіях, випускає нові і нові пісні, і, звичайно, не забудьте отримати нагороди - під час своєї кар'єри вона заробила більше 146 номінацій, з яких 82 разів отримала різні нагороди. Є 3 граматики в коробці

На початку 2011 року продано понад 20 мільйонів альбомів та 34 млн. Що відбувається?

Carrie Underwood накопичила понад 90 номінацій і 53 нагороди в цих номінаціях, в тому числі 5 премії Grammy.

Дівчина ще молодий, тому вона все одно має багато для досягнення, до речі, вона є переможцем конкурсу американського Idol 2005.

Миранда Ламберта... особисто для мене і назви чути, і зовнішній вигляд видно, але це те, що я не пам'ятаю її пісні, ймовірно, не на всіх смак...

Тим не менш, 27-річний вже отримав більше 50 різних номінацій, з яких 17 разів вона отримала нагороду з нею, в тому числі Grammy.

Шаня Тавін – це не тільки поп-співак, але в цілому частка левів її премій отримала як заміська співачка і вважається одним з найбільш успішних співаків в стилі кантрі.

вона 45 років, під час своєї кар’єри вона видала лише 4 студійні альбоми, але загальна кількість альбомів продано понад 80 мільйонів. Недавній, до речі, отримав її зірку на Голлівудській прогулянці слави.

ляльки Parton - американська співачка і акторка фільму, яка називається «королевою країною» в її батьківщині.

До речі, знаменитий «Я завжди люблю тебе» був написаний і вперше випущений лялькою, потім, що Whitney Houston випустили свою версію, і лялька заробила багато, багато мільйонів на роялті.

Keith Urban отримала понад 45 нагород, включаючи 4 граматики.

Що ще можна сказати? Властивий чоловік, співає добре і одружений з Кідманом.

Країна співачка Brad Paisley - один з найпопулярніших виконавців в 2006-2010 роках в його стилі

Понад 25 його синглів потрапив до Білборду, і він досяг рекорду, коли в розділі «Гарячих країн» між 2005 по 2009 рік, кожен з 10 синглів, які вразили діаграму в той час, досягнутий No 1.

р.

Toby Kate, альбоми якого стали золотом, платином, і двічі всілякими різними, хоча це було в 90-ті роки, на початку 2000-х він висихав вниз, але тепер здається готовим знову стрибати на музичному Олімпі заміської музики

Нещодавно отримав 11-е місце в рейтингу журналу Forbes «25 найоптимальніших музикантів у світі».

Kenny Chesney записав 16 альбомів, 14 з яких пішов золото і платина, і 6, щоб збити Білборд 200.

доб. 4

Один з найбільш успішних концертних заміських митців США. Він був одружений на Renee Zellweger протягом шести місяців.

р.

Мартіна МакБрайд, відомий як "Celine Dion of Country Music"

Під час своєї кар’єри вона отримала понад 80 різних номінацій, з яких близько 20 нагород вона отримала. Зовсім досить, хоча вона є дуже хорошим виконавцем і близько 10 разів була номінована на Grammy, але вона ніколи не встигла взяти заповітну нагороду з нею.

Гретчен Вілсон, який у своїй коробці також має пучок номінацій і нагород, включаючи одну граматику.

На додаток до музики, вона є активним у благодійній політиці.

Джордж Страйт, який відомий як «Король країни» і називається живою легендою заміської музики.

Поведінка 1-го художника в історії, який 30 років поспіль увійшов до мінімуму один одного в Топ 10 один з графіків журналу «Курорт», а також цей журнал назвав його найкращого художника країни в останні 25 років.

Келлі Марклер – 24-річний заміський співак, набравши імпульс)

Became популярний після шоу American Idol 2006, вже вийшов 2 альбоми, один з яких став золотом, і звичайно отримав свою частку різних номінацій і декількох нагород в галузі музики країни.

Reba McIntyre, 34-й кращий музичний музикант в США

Під час своєї кар’єри отримала понад 90 різних нагород, в тому числі 2 Grammys та запис 7 разів виграли нагороду в Академії Крайової музики в номінації найкращої співачки.

1404645

Я думаю, що список може піти на невизначений термін. Я знову бачив, що сільські митці живуть у своєму світі (навіть, Taylor Swift не рахувати) – вони не як громадські, як поп-зірки, не так часто беруть участь у скандалах і т.д., але все ж – їхні альбоми стають золото-платно-мультиплатином і т.д., багато з них – серед найбільш високих платних музикантів світу. Я отримав враження, що світ української музики живе абсолютно окреме життя, якби це було ще однією планетою з власними правилами, власними «старими» та «легізірцями».