Makiage Hillary Даф

Хілярний Дафф, який поєднує в собі талант співачки, актора, продюсера, дизайнера і навіть письменника, завжди мріяв про успіх і він переповнений нею. Не без допомоги мамі, хілярі та старшої сестри Hayley взяли участь у багатьох кастингах та інтерв'ю, оскільки вона так хотіла досягти глобального успіху. Молодий Хіляр помітив в потрібний момент і сьогодні вона не просто дівчина з Техасу, але поп-симпатична співачка, яка випустила три альбоми платину, дизайнер, який має два лінії одягу і два ексклюзивні парфуми в розвинених проектах, продюсер, який довів фільм «Акордія Грети», а також актриса, яка зірвала понад 20 фільмів. 23-річна дівчина вже одружена, тому не існує нових проектів, таких як, тепер красива хіляра зосереджена на сім'ї.

Я пропоную вам фотопідбірку, де ви можете побачити, що вибрати макіяж Hilary. Найпопулярніші фотографії з червоного килима, як в звичайному житті Duff практично не використовують косметику. Поява цієї американської акторки і співачки відіграла важливу роль у своїй кар'єрі, тому Хіларі зберігає погляд на свою красу і, головне, її вага, яка дуже нестабільна. Зроби, звичайно, повинні підкреслити привабливість її обличчя, однак, цей обов'язок макіяжу зосереджений на всіх жінок світу.

1,1 км Хіляр дуже милий "рожевий" і макіяж вамп жінки не поєднується. Відступ на обличчі. Я теж гріхив такий макіяж, тому що я не знаю, як зробити, але після того, як Хіляр має власний художник макіяжу, як він дозволив собі таку помилку?

2,2 км На фото Хіляр виглядає як Miley Cyrus, хоча я люблю Дісней зірка Miley набагато менше. Ну, звичайно, хороший, і це буде приємно. Макіяж не схожий тільки через особисті уподобання (Я не схожий на надмірно "змащений" макіяж на блондинках).

3. У Солодка і солодка дівчина хіляр є настільки смішний і безневинний, що я embarrassed для коментаря на її макіяжі. Вона була, і я сподіваюся буде дуже милий, тому такий стандартний макіяж підходить їй. Я дійсно не схожий Hilary з білявка волосся.

4. У Хороший макіяж! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вона стала помітно більш жіночним і привабливим для чоловіків, адже не всім подобається чистоту, невинність і непристойність. Хіляр став більш сексуальним, визволений і змащений. Вирощування, що сказати...

р.

5. Умань Є щось віддалено відчуження в появі Хіляра (попередньо через форму її обличчя), яка практично повністю проявляється тут. Ця «гуманоїдна» структура обличчя додає її інтересу і деяку чарівність, тому що якщо це не було для цього, то не буде родзинкою в Duff. Я дуже люблю макіяж, але світле волосся руйнує все. Я не знаю, можливо, хтось любить Хіллар блондинка, але її зелені очі не підходять світло.

6. Жнівень Довг. Хороша дівчина йде погано? Так? Я не хотів би зробити макіяж, але погана дівчина хіляр добре виглядає.

7. Про нас Макіяж буде лише довідковим, якщо не занадто широкий “пан” тіней. Тіні на носі не особливо привабливі.

8. У Японська аніме дівчина. Ні, це, безумовно, не для Hilary Duff. Так, я обожнюю її темним волоссям, але не так темним, так, я люблю її яскравим макіяжом, але це занадто багато. У будь-якому випадку образ був успішним, я просто не схожий на нього.

9. Навігація Вона красива! Я дивився, як деякі пагони підходять. Моя «фаворитні пагони» - Charlize Theron, Kate Bosworth, Angelina Jolie, Katy Perry, Lindsay Lohan, Megan Fox, Rihanna і зараз Hilary Duff.

10. Капітально-цукровий макіяж ще є прерогативом Катерини Перрі, а не хілярним Duff, тому не схожим на це. Її зовнішній вигляд не підходить для такого яскравого макіяжу. Я не говорю, що Хіляр не слухняний, але вона відрізняється.

11. вона так молодий, але вона настільки красива, тому що ми робимо самі. Якщо ви порівнювати цей макіяж і наступний, ви можете сказати, що погано, "Це прогрес!!!!" ? .

р.

12. Ви не можете відібрати очі від такої пишності. Майстри макіяжу і зачіски просто "bravissimo!". Хіляр дійсно розумний, тому що вона втратила багато ваги. На фото макіяж схожий на макіяж Джессіка Альба і, ймовірно, саме тому Хіляр тут нагадує героїні комедії «Вагітна удача, качка!».

Р

13.00 р. Не можна вишукувати і благородні відтінки. Макіяж був успіхом.

14. Я не думав, що «компонент» (до того дня я думав, що був те, що Хіляр був) підходить червоний помада. Виявилося, що Duff не проста дівчина, але дівчина з характером. Підшипник посмішка як бонус, за рахунок відсутності нормальної зачіски.

15. Незвичайний. Фурнітура у вашому волоссі - це щось нове. Макіяж дуже хороший, в принципі, як і всі останні види одягу. Після того, як Хіляр зустрівся з майбутнім чоловіком, вона просто розквітається і фото #2 поступово забута, залишаючи кімнату для реальної краси.

16.00 р. Дуже красива, але майстри макіяжу не змогли приховати кола під очима, тому що вони зробили ще більшу помилку - з'явилися білі плями під очима. Тільки зачіска відповідає всім вимогам вечірнього виходу – простий і одночасно елегантний. Хіляр підходить чубчик.

17.00 р. Все чудово, крім посмішки.

18 років Я ніколи не сподобалося макіяжу і я не думаю, що я буду. Я не люблю, коли внутрішні кути очей виділяють більше зовнішнього вигляду.

р.

19.00 р. На цій фото Хіляр дуже нагадує її сестри, яка долею не перехопила молодшу за зовнішніми даними. Неускладнений макіяж, який бажано для дівчинки підліткового віку, ніж для сформованої дівчини.

р.

20. Великий. Тепер я знаю, що червоний колір помада підходить їй обличчя.

21. Немає слів. Шукаю, як вона виглядає. Я можу підтвердити, що Hilary набагато краще з темним волоссям, хоча я дійсно сподобалося її в 12 фотографії. Головне, щоб вибрати правильний відтінок, і не спалити волосся з пергідролом.