Бетсі Джонсон.

Betsy Johnson – це неординарна людина з її поглядом на життя і її смак і бачення того, що одяг повинен бути. Знімання, знезаражування, знезаду - все це може викликати не тільки колекцію одягу і аксесуарів від Betsy Johnson, але і Betsy сама.

Бетсі Джонсон.

Наряди Бетсі Джонсона в основному відомі своєю жіночністю і згуртованістю. Деякі сукні просять бути одягненими «принцесою», в той час як інші, навпаки, відтіняють про протест в навколишнє світ і прийнятому порядку.

Бетсі Джонсон.

Бетсі Джонсон.

Бетсі Джонсон.

Я дуже любила цю сукню, після того, як полока доти плаття - це безпрограшний варіант.

Бетсі Джонсон.

Бетсі Джонсон.

Наступні два сукні зробили мене принаймні загадки. Чи думаю, що обраний матеріал не підкреслює нічого, але досить спотворює його?

Бетсі Джонсон. р.

Бетсі Джонсон.

Бецці самі завжди сукні дуже яскраво в житті, я б сказав - ударні, особливо якщо ви врахуєте дуже ... hmm ... "respectable" вік в 68 років. Можливо, це буде легше вибрати одяг... Тим не менш, це не для мене, щоб судити її, ймовірно, спосіб вона сукні пов'язана з тим, як вона бачить світ по всьому світу і хоче інші, щоб побачити її.

Бетсі Джонсон.

Бетсі Джонсон.

До речі, досить часто вона вибирає одяг з принтами в стилі поп-арт.

Бетсі Джонсон.

Куртка ідентична попередньому з норою, тільки колір відрізняється. Цікаво, що це її дизайн або якщо вона купила кілька ідентичних сорочок різних кольорів десь?

Бетсі Джонсон.

Яскрава помада - невід'ємна частина її зовнішнього вигляду, добре, її зачіска теж - ніколи не змінюється в принципі, але замовити її голову іноді можна принести, не завжди ходити з творчим розладом.

Бетсі Джонсон. р.

Бетсі Джонсон.

Бетсі Джонсон.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Бетсі Джонсон. , м. Київ

Тут вона з Heidi Klum, коли вона взяла участь в одному з епізодів проекту Runway як гостьовий суддя.
Бетсі Джонсон.

Хміль сукні просто супер-дупер пишний) А колір чудовий.

Бетсі Джонсон.

Я дуже щира посмішка, і в цілому вона дуже весела людина.
Бетсі Джонсон.

Деякі люди не люблять одяг, які вони роблять, або як вони виглядають.
Але ця жінка заслуговує на повагу в будь-якому випадку, оскільки вона здатна подолати рак грудей, який був виявлений в ній близько 10 років тому. Зараз вона активно бере участь у різних заходах, присвячених боротьбі з цим страшним захворюванням.

Бетсі Джонсон.

Бетсі Джонсон. р.

Неймовірно! Я хочу тим самим.

Бетсі Джонсон.

Скільки подобається яскравий одяг та аксесуари? Ви можете сказати, що в рази вона виглядає досить безглуздим, але все ж вона дуже смілива жінка, ніхто не ризикує одягнути, як це, ймовірно, так що вона завжди виділиться від натовпу.

Бетсі Джонсон.

1959-1906 рр.

Бетсі Джонсон.

Lil Mama і Rihanna носити ідентичні сукні від Betsy Johnson

Бетсі Джонсон.

Paris Hilton в простому одязі від Betsy

Бетсі Джонсон. Габаритний зображення

Carrie Underwood і пальто від Betsy

559954

Лорен Конрад

Бетсі Джонсон.

Katy Perry вибрала приголомшливу сукню з колекції Betsy