Париж Хілтон

Якщо волосся на голові невеликі або вони не в кращому стані, ніж вони можуть бути прикрашені? Право, пов'язка або петля. Неприємний аксесуар відволікає увагу від кінчиків горіння волосся або сильно вирощених коренів. Socialite Paris Hilton знає це і enjoys wearing bandages і hoops на її голові.

Дім Париж Хілтон помер? Що таке буровий бандаж?

Париж Хілтон р.

Я думаю, що цей бандаж є трохи великим для Парижа. Вона переїхала занадто низькою.

Париж Хілтон

Коріння вирощені метром і половинкою, але є величезна зірка з стразами.

Париж Хілтон

Скіте - це гарна прикраса цієї зачіски. Чому бандаж?

Париж Хілтон

«Дамн, що і сторона лука» – це лише про це образ Парижа. Як красиво вирівняти волосся, так що ні, мені довелося додати неперевершений бинт з квіткою ...

Париж Хілтон

Париж Хілтон

Сама річ. Плюс все колір волосся з деякими дивними рудоволосі (або це фото?)

Париж Хілтон

Я думаю, що я єдиний з такими дикими асоціаціями. Ця заправка нагадує мені коронку гілочок.

Париж Хілтон р.

В Україні є доведений «Це занадто погано, це не здорово». Хутро, намисто і сафян бандаж! Ми отримали щось.

Париж Хілтон р.

Це зображення, яке я хотів. З косичками, Париж схожий на гарну сусідську дівчину, а не гламурний соціаліт.

Париж Хілтон

Тут Париж просто прив'язував голову з регулярною атласною стрічкою. Сам аксесуар нічого, але я думаю, що це буде краще виглядати на довгому пухкому волоссі.

Париж Хілтон

Ще одна чорна пов'язка, але це набагато більше Парижа, ніж одна на першому малюнку.

Париж Хілтон

Зображення тут майже ідеально. Тонкі п'яльця того ж кольору, як смуги на светрі - в темі.

Париж Хілтон

Париж так хіппі. І хоп костюмує її. Не скажеш мене, вона була краще з неї довгого волосся, хоча це переросло.

Париж Хілтон

"Міс Іноканс." Паризька справа (або досить прогулянка) довгі романтичні локони.

Париж Хілтон (доб. 3)

Ще один хіппі стиль, цей час з коротким стрижкою. Не поганий. Стрічка атласна справа там.

3486595

В цілому я думаю Париж досить (так, це мій перверсний смак) і без бандажів. Тільки якщо вона не робить цього:

Париж Хілтон