Камерон Діаз

Любитель не закоханий. Голлівудська краса і феміністка Cameron Diaz завжди мав вільні погляди на стосунки.

Хороші сорти, участь в команді підтримки. Тоді був ранній контракт з моделлювальним агентством Elite. У цей період життя Камери зустрілися з коротким кінорежисером і продюсером Карлос де Ла Торре.

Барвиста Spaniard в центрі

У зв’язку з моделюванням та початком діяльності Камерона, їхня романтика закінчилася без гучних скандалів та взаємозамінників. Після розбиття Карлос, Камерон каже: Чоловіки красиві! Я не думаю, що я коли-небудь змінити мій розум. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Діаз, 24 зустрівся з Matt Dillon під час кролінгу в четвертому фільмі, Почуття Міннесота. Вони брали участь у різних стрільбах.

Схожі темпераменти зробили їх хорошими партнерами в житті і відіграли в руки фільму – вони зірвали разом в романтичній комедії «Все Боже Боже Божественне про Мері».

Тим не менш, Ділон в скрипті не було пари Diaz. Життя про це теж. Після двох років знайомства, Cam просто розповіли про те, що вона і Мат були друзями і нічого більше.

Неперевершений природою, правий спосіб життя - що приваблює Cam, це не зрозуміло. Але пара знайшла спільну землю - спорт, походи в горах, книги. І Камерон був просто божевільний про його погляд.

р.

У цей період, в рамках своєї кар’єри Камерона просто засвідчили, що здавалося б, непристойні висоти – Ангели Чарлі, Ванільські небо, бандани Нью-Йорка, Sweetie та інші твори привозили більше слави та більше грошей. Але потрапивши джекпот в одному, як правило, означає, що втратити щось інше. У 2003 році кам’яно-ярусна зламала.

р.

Румор має це те, що Лето був ревнощами своїх партнерів на сайті, і це було приводом для розбиття. І Камера не намагалася важко зберігати відносини.

А хто може бути «інтер’єром», ніж гарна співачка R&B, 8 років молодша?

Камера зустрілася з Тимберейком на виставці Nickelodeon Kid's Choice Awards.

Вони були дуже добре разом. З'явилася пропозиція руки і серця.

Після болючого розриву, Камера навіть змінила її зображення як блондинка.

З законом Юди.

Жерард Буллер.

Адам Левін (Марунок 5 провідний співак)

У салоні з Павлом Скулфортом тривав майже рік.

Прес відзначає, що Камерон виглядає дуже щасливим поруч з Павлом.

р.

858062.

На весілля не було для географічних протиріччя – британський Скульфорт хотів бути більш в Англії, і Камерон ... вона ніколи не була схильна до жертви.

Тепер вкладки тісно переглядають і активно обговорюють свої стосунки з бейсболом Alex Rodriguez.

За даними діазу, шлюб не має права на всіх. Але вона дійсно думає так, або особисті невдачі навчають Cam, щоб подумати.

Головне, що оптимізм завжди з нею!

Веб-сайт: www.gruntland.com