Камерон Діаз

Любитель не закоханий. Голлівудська краса і феміністка Cameron Diaz завжди мав вільні погляди на стосунки.

Хороші сорти, участь в команді підтримки. Тоді був ранній контракт з моделлювальним агентством Elite. У цей період життя Камери зустрілися з коротким кінорежисером і продюсером Карлос де Ла Торре.

Барвиста Spaniard в центрі

Камерон Діаз

У зв’язку з моделюванням та початком діяльності Камерона, їхня романтика закінчилася без гучних скандалів та взаємозамінників. Після розбиття Карлос, Камерон каже: Чоловіки красиві! Я не думаю, що я коли-небудь змінити мій розум. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Камерон Діаз

Діаз, 24 зустрівся з Matt Dillon під час кролінгу в четвертому фільмі, Почуття Міннесота. Вони брали участь у різних стрільбах.

Камерон Діаз

Камерон Діаз

Схожі темпераменти зробили їх хорошими партнерами в житті і відіграли в руки фільму – вони зірвали разом в романтичній комедії «Все Боже Боже Божественне про Мері».

Камерон Діаз

Камерон Діаз

Камерон Діаз

Тим не менш, Ділон в скрипті не було пари Diaz. Життя про це теж. Після двох років знайомства, Cam просто розповіли про те, що вона і Мат були друзями і нічого більше.

Камерон Діаз

Неперевершений природою, правий спосіб життя - що приваблює Cam, це не зрозуміло. Але пара знайшла спільну землю - спорт, походи в горах, книги. І Камерон був просто божевільний про його погляд.

Камерон Діаз

Камерон Діаз р.

У цей період, в рамках своєї кар’єри Камерона просто засвідчили, що здавалося б, непристойні висоти – Ангели Чарлі, Ванільські небо, бандани Нью-Йорка, Sweetie та інші твори привозили більше слави та більше грошей. Але потрапивши джекпот в одному, як правило, означає, що втратити щось інше. У 2003 році кам’яно-ярусна зламала.

Камерон Діаз р.

Румор має це те, що Лето був ревнощами своїх партнерів на сайті, і це було приводом для розбиття. І Камера не намагалася важко зберігати відносини.

А хто може бути «інтер’єром», ніж гарна співачка R&B, 8 років молодша?

Камерон Діаз

Камера зустрілася з Тимберейком на виставці Nickelodeon Kid's Choice Awards.

Камерон Діаз

Вони були дуже добре разом. З'явилася пропозиція руки і серця.

Після болючого розриву, Камера навіть змінила її зображення як блондинка.

Камерон Діаз

З законом Юди.

Камерон Діаз

Жерард Буллер.

Адам Левін (Марунок 5 провідний співак)

У салоні з Павлом Скулфортом тривав майже рік.

Прес відзначає, що Камерон виглядає дуже щасливим поруч з Павлом.

Камерон Діаз р.

858062.

На весілля не було для географічних протиріччя – британський Скульфорт хотів бути більш в Англії, і Камерон ... вона ніколи не була схильна до жертви.

Камерон Діаз

Тепер вкладки тісно переглядають і активно обговорюють свої стосунки з бейсболом Alex Rodriguez.

Камерон Діаз

Камерон Діаз

Камерон Діаз

Камерон Діаз

За даними діазу, шлюб не має права на всіх. Але вона дійсно думає так, або особисті невдачі навчають Cam, щоб подумати.

Камерон Діаз

Головне, що оптимізм завжди з нею!

Веб-сайт: www.gruntland.com