Супер - альтанки (5 фото)

Цей бабуся використовується для роботи як банк clerk, її ім'я є Dorothy McLennan.
Коли вона вийшла 50, вона почала атлетики і досягла дивовижних результатів.
У колекції вона має кілька золоті медалі та багато світових записів.
Дороги відвідує тренажерний зал три дні на тиждень в підготовці до наступного Кубка світу.

Дороти виграли так багато золоті медалі, які втратили кількість. У підготовці програми жінка допомогла їй сина і він тренер – Стівен. З 1991 року вона взяла участь у всіх світових магістрах Дороти виграли не менше однієї медалі в кожному. Вона говорить, що вона має принаймні 42 медалі і принаймні 35 з них золото.

У віці 70-х років пенсіонери здобули золотою медаллю в гептатоні на чемпіонаті Європи з магістрів Польщі в 2006 році. Незважаючи на те, що майже 80 років, Dorothy тепер вирішив конкурувати на 100 м гонках і сподівається зламати рекорд на чемпіонаті британських майстрів, який відбудеться наприкінці лютого.

«Люди завжди дуже дивуються, коли я розповідаю, що я стрибую з стовпом і бігу, але я не бачу, що незвичайне. Я люблю хвилювання, це допомагає мені залишатися придатними і здоровими, говорить Дороти.

Дороги вирішили взяти атлетики професійно в середині-1980-х років після огляду 80-річного чоловіка, який конкурує в марафоні. Вона зараз проводить до дев'яти годин на тиждень навчання на трасі та польовому центрі.

"Я не грала спорт, так як я був малюком, і я мав працювати важко досягти успіху", - сказала вона.

Після того, як Дороги купили пару кросівки, вона почала бігати навколо блоку. Але коли вона почала працювати більше, вона вирішила приєднатися до клубу атлетики, де хтось запропонував спробувати стрибки стовпа. Змагатися, вона подорожує по всьому світу, з Австралії та Японії в Америці, а також більшість Європи.

Джерело: www.publicatufoto.com