Я вже спробував розібратися в голлівудських акторах, які здобули популярність, не будучи розумом-блуженими красунями в цьому пості vev.ru/blogs/nekrasivye-krasavcy-gollivudauda.html Але, як виявилося, в Голлівуді набагато більше «потворних» Я пропоную вам ще один вибір потворних, але відомих.
Михаївська. Коли Аліса в Wonderland була у виробництві, багато хто заданий, як легендарний сюжет Тим Буртон може вибрати актриса з таким суперечливим виглядом. Великий ніс, віддалені очі, невеликі груди... Але фільм був випущений і більшість критик домовилися: Mia зробив велику роботу, граючи Аліса!
826492
757239
Руперт Гріт. Я завжди вірю, що літературний прототип Гріна (у цьому випадку Рон Вайслі в Поттеріані) повинен бути трохи більш красивим.
р.
Я пам'ятав Грінт і відразу прийшов до розуму шкідливий дядько Вернонь з того ж Поттера - Річарда Гріффітів. Цей актор, поява чогось нагадує компламентовану свиню, досить вражаючу кінематографію та нагороду британської академії.
9758553
Герард Депардієв. Поява цього французького актора далека від того, що Аполлон, але хто каже, що він не красивий, нехай йому кинути камінь на мене першим.
УКРАЇНСЬКА
р.
56453034
Йона Хілл здатний піднятися лише одним виглядом.
Цей пост буде неповним без Rowan Atkinson. Парадоксально, більшість глядачів, здавалося, любити пана Беан точно за свою углість.
до