Рекламні кампанії

Незважаючи на те, що літо і сонячне світло настільки приємні зовні, ви не зможете дізнатися, що буде в моді в новому осінньо-зимовому сезоні 2011-2012. Почнемо з рекламними кампаніями модних будинків, які один після іншого з’являються на широкому сайті світу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Рекламні кампанії

Fashion duo Dolce & Gabbana запрошує на новий сезон. Доменіко і Стефано зосередилися на шімпінгових сукнях, куртках, вишитих блискіками різних кольорів і випромінюючих аксесуарів. Також на користь trouser костюмів в стилі dandy і "star" друку. Я люблю зірки!

Рекламні кампанії р.

Дольце & Губна колекція представлена Мариною Линьчуком та Ізабеллю Фонтаною, які співпрацюють з брендом протягом декількох сезонів.

Рекламні кампанії

Незважаючи на те, що талановиті італійці загрожують перестати існувати більш демократичний бренд D&G, вони не зберігали своє слово, і ми маємо нову колекцію бренду. У колекції є багато смішних трикотажних речей яскравих кольорів, з принтами у вигляді літер і написів.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Нова колекція Louis Vuitton включає в себе хутро, шкіра і ... милі маленькі собаки. На відміну від вибухових речовин Dolce & Gabbana, французький бренд вибрав більш приглушений, я б сказав елегантний, колірна гамма - сірий, чорний і сливовий колір, хоча червоний все ще не зробив. Особливо сподобалося цікавий аксесуар у вигляді карнавалної маски, яку можна носити як в поєднанні з головкою, так і в якості самостійного аксесуара для волосся.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії р.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Raquel Zimmerman представила нову колекцію взуття Jimmy Choo та аксесуарів. Ще раз, улюблений сезон - це стрибковий друк, який вже став новим класиком. Крос гомілки дуже цікаві, але в суворому Сибірському кліматі, в якому я живу, не буде дуже практичним - влітку - спекотним, восени - холодним, навесні - вологим, взимку - нереальним.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії р.

Рекламні кампанії

Якщо ми говоримо про взуття, ми не можемо обійтися без християни Лоубутин. Його рекламна кампанія – це реальна робота мистецтва, а в прямому сенсі слова. Нова колекція взуття модного будинку представлена на тлі всесвітньо відомих картин. І знову, лопардові принти, шипи, заклепки і, звичайно, класичні човни класичного чорного кольору на манометрі.

р.

р.

р.

3250Р. 3700Р.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Стиль ретро в новому сезоні - Prada. Підвісна талія, плісені спідниці, великі кнопки і пряжки розбавляють принтами в дусі 60-х. Miuccia Prada не зупинялася там і створив серію суконь, що нагадують рибні ваги - виглядає ефектно, але вимагає чудової сміливості. Що стосується фурнітури, то це, звичайно, пітон всіх кольорів веселки і взуття з однаковими вражаючими кнопками. Пара рожевого каблука взуття виглядає так само, як ви хочете їсти їх.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії р.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії р.

Ви коли-небудь уявили Tobey Maguire як модель? Я не буду! Я завжди думав, що він був нечутливий і навіть несимпатичний. Його випадок знову доводить, що дорогий костюм (у цьому випадку Prada) може працювати чудеса. І ось ми маємо елегантний чоловік з спокусливим виглядом. Ви виростите, Toby.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії р.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії Р

Я не бачу багато одягу в кампанії Chanel, але я любила ідею. Фрея Бути Eriksen спробував на кілька різних зображень і захопив всі ці памперси на фото кабіні.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

р.

Після рекламної кампанії одягу, світло побачила рекламу для люстри на чолі з Claudia Schiffer. Зверніть увагу на фурнітура у вигляді квітів на волоссі моделі – такий же бутон прикрашає на руці Фрея Бей на третій фото. Я припустимо, що ці квіти будуть виконувати безперервну лінію по всій колекції Chanel.

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

Рекламні кампанії

р.

Рекламні кампанії