Рекламні кампанії

Незважаючи на те, що літо і сонячне світло настільки приємні зовні, ви не зможете дізнатися, що буде в моді в новому осінньо-зимовому сезоні 2011-2012. Почнемо з рекламними кампаніями модних будинків, які один після іншого з’являються на широкому сайті світу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Fashion duo Dolce & Gabbana запрошує на новий сезон. Доменіко і Стефано зосередилися на шімпінгових сукнях, куртках, вишитих блискіками різних кольорів і випромінюючих аксесуарів. Також на користь trouser костюмів в стилі dandy і "star" друку. Я люблю зірки!

р.

Дольце & Губна колекція представлена Мариною Линьчуком та Ізабеллю Фонтаною, які співпрацюють з брендом протягом декількох сезонів.

Незважаючи на те, що талановиті італійці загрожують перестати існувати більш демократичний бренд D&G, вони не зберігали своє слово, і ми маємо нову колекцію бренду. У колекції є багато смішних трикотажних речей яскравих кольорів, з принтами у вигляді літер і написів.

Нова колекція Louis Vuitton включає в себе хутро, шкіра і ... милі маленькі собаки. На відміну від вибухових речовин Dolce & Gabbana, французький бренд вибрав більш приглушений, я б сказав елегантний, колірна гамма - сірий, чорний і сливовий колір, хоча червоний все ще не зробив. Особливо сподобалося цікавий аксесуар у вигляді карнавалної маски, яку можна носити як в поєднанні з головкою, так і в якості самостійного аксесуара для волосся.

р.

Raquel Zimmerman представила нову колекцію взуття Jimmy Choo та аксесуарів. Ще раз, улюблений сезон - це стрибковий друк, який вже став новим класиком. Крос гомілки дуже цікаві, але в суворому Сибірському кліматі, в якому я живу, не буде дуже практичним - влітку - спекотним, восени - холодним, навесні - вологим, взимку - нереальним.

р.

Якщо ми говоримо про взуття, ми не можемо обійтися без християни Лоубутин. Його рекламна кампанія – це реальна робота мистецтва, а в прямому сенсі слова. Нова колекція взуття модного будинку представлена на тлі всесвітньо відомих картин. І знову, лопардові принти, шипи, заклепки і, звичайно, класичні човни класичного чорного кольору на манометрі.

р.

р.

р.

3250Р. 3700Р.

Стиль ретро в новому сезоні - Prada. Підвісна талія, плісені спідниці, великі кнопки і пряжки розбавляють принтами в дусі 60-х. Miuccia Prada не зупинялася там і створив серію суконь, що нагадують рибні ваги - виглядає ефектно, але вимагає чудової сміливості. Що стосується фурнітури, то це, звичайно, пітон всіх кольорів веселки і взуття з однаковими вражаючими кнопками. Пара рожевого каблука взуття виглядає так само, як ви хочете їсти їх.

р.

р.

Ви коли-небудь уявили Tobey Maguire як модель? Я не буду! Я завжди думав, що він був нечутливий і навіть несимпатичний. Його випадок знову доводить, що дорогий костюм (у цьому випадку Prada) може працювати чудеса. І ось ми маємо елегантний чоловік з спокусливим виглядом. Ви виростите, Toby.

р.

Р

Я не бачу багато одягу в кампанії Chanel, але я любила ідею. Фрея Бути Eriksen спробував на кілька різних зображень і захопив всі ці памперси на фото кабіні.

р.

Після рекламної кампанії одягу, світло побачила рекламу для люстри на чолі з Claudia Schiffer. Зверніть увагу на фурнітура у вигляді квітів на волоссі моделі – такий же бутон прикрашає на руці Фрея Бей на третій фото. Я припустимо, що ці квіти будуть виконувати безперервну лінію по всій колекції Chanel.

р.